[PDF and VCE] Latest N10-007 Exam Practice Materials Free Downloading

Attention please! Here is the shortcut to pass your Apr 24,2022 Hotest N10-007 pdf dumps exam! Get yourself well prepared for the CompTIA Network Hotest N10-007 study guide CompTIA Network Certification Exam exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update N10-007 exam questions. With We latest N10-007 actual tests, you’ll pass the CompTIA Network Hotest N10-007 study guide CompTIA Network Certification Exam exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest N10-007 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the N10-007 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our N10-007 dumps.Questions and answers from N10-007 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full N10-007 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

SIMULATION

Your company recently purchased a new building down the street from the existing office. For each of the tasks below, select the appropriate antenna type and encryption object for all wireless access point (AP).

1.

Create an encrypted wireless connection between the two buildings that BEST controls signal propagation, while maximizing security.

2.

Restrict the wireless signal generated by the access points (APs) inside Building 1, so that it minimizes broadcast beyond the building.

3.

Maximize wireless coverage inside Building 1.

4.

Building 1\’s internal wireless network is for visitors only and must not require any special configuration on the visitor\’s device to connect. Instructions: When you have completed the simulation, select the Done button to submit.

Select and Place:

Correct Answer:


Question 2:

DRAG DROP

You have been tasked with testing a CAT5e cable. A summary of the test results can be found on the screen.

Instructions

Step 1: Select the tool that was used to create the cable test results.

Step 2: Interpret the test results and select the option that explains the results. After you are done with your analysis, click the ‘Submit’ button.

Step 3: You have determined that the original crimp is faulty. Re-crimp the cable connector using the T568B cabling standard. Choose the correct cable for each pin in the connector by clicking on the pin and selecting a cable color.

If at any time you would like to bring back the initial state of the simulation, please click the Reset All button.

Select and Place:

Correct Answer:

Reference: https://www.comms-express.com/infozone/article/t568a-and-t568b/


Question 3:

You are tasked with creating a network that will accomplish the following requirements.

Requirements:

The remote Sales Team must be able to connect to the corporate network.

Each department must have ONLY two PCs and a server.

Eqach department must be segmented from each other.

The following VLANs have been designed:

VLAN 2 – Finance

VLAN 12 – Sales

VLAN 22 – Human Resources (HR)

Routing for VLAN 12 is implemented on the router. Routing for VLAN 2 and VLAN 22 is on the switch.

Instructions

Complete the network by dragging the required objects onto the diagram.

Objects can be used multiple times and not all placeholders need to be filled.

If at any time you would like to bring back the initial state of the simulation, please click the Reset All button.

Select and Place:

Correct Answer:


Question 4:

Workstations are unable to access the Internet after a recent power outage. Configure the appropriate devices to ensure ALL workstations have Internet connectivity. Instructions: All ports can be enabled (green) or disabled (red). When you have completed the simulation please select the Done button.

Hot Area:

Correct Answer:

All ports should be enabled.


Question 5:

You have been tasked with testing a CAT5e cable. A summary of the test results can be found on the screen.

Step 1: Select the tool that was used to create the cable test results.

Step 2: Interpret the test results and select the option that explains the results. After you are done with your analysis, click the ‘Submit Cable Test Analysis’ button.

Hot Area:

Correct Answer:

A Cable Certifier provides “Pass” or “Fail” information in accordance with industry standards but can also show detailed information when a “Fail” occurs. This includes shorts, the wire pairs involved and the distance to the short. When a short is identified, at the full length of the cable it means the cable has not been crimped correctly.


Question 6:

HOTSPOT Corporate headquarters provided your office a portion of their class B subnet to use at a new office location. Range Given: 172.30.232.0/24

Sales

57 devices

HR

23 devices

IT

12 devices

Finance 32 devices

Marketing 9 devices

INSTRUCTIONS

Allocate the minimum number of addresses (using CIDR notation) needed to accommodate each department.

After accommodating each department, identify the unused portion of the subnet by responding to the question on the graphic.

All drop downs must be filled.

If at any time you would like to bring back the initial state of the simulation, please click the Reset All button.

Hot Area:

Correct Answer:


Question 7:

You have been tasked with implementing an ACL on the router that will:

1.

Permit appropriate, secure remote-access technologies from the management network to all other local network segments. Explicitly deny all other traffic from the management network

2.

Ensure the user subnet cannot remotely menage devices in the Linux and Windows Server segments

3.

Prohibit any traffic that has not been specifically allowed.

Correct Answer:

See the image for solution.


Question 8:

When configuring a wireless access point, Zach, a network administrator, needs to determine the MAC address of a local printer. Which of the following commands would be MOST helpful in determining the MAC address?

A. ping

B. arp

C. route

D. dig

Correct Answer: B


Question 9:

Kim, the client, has requested a cost-effective network solution to accommodate the ability to reconfigure the office space as needed. Which networking solution would provide the BEST solution?

A. Private IP Addressing

B. Wireless Access Points

C. Wide Area Networking

D. Virtual Local Area Networks

Correct Answer: B


Question 10:

A SOHO office recently installed a wireless network for employees to use during lunch breaks. As such, the access point was placed in the kitchen area by the microwave. Employees have been reporting intermittent connectivity when using the wireless network. Which of the following would BEST improve connectivity?

A. Disable SSID broadcast

B. Increase the signal strength

C. Move the access point

D. Change the broadcast channel

Correct Answer: C


Question 11:

A SOHO with ten Wi-Fi equipped laptops needs a new network installed. Which of the following items would be used to setup the office using a new DSL line? (Select TWO).

A. Router

B. Wi-Fi Access point

C. Cable modem

D. Ten WiMAX adapters

E. Ten CAT6 patch cables

Correct Answer: AB


Question 12:

Which of the following security threats relies primarily on user deception and misinformation?

A. Rogue access points

B. DoS attacks

C. Man-in-the-middle attacks

D. Phishing

Correct Answer: D


Question 13:

At which of the following layers of the OSI model do packets exist?

A. Network

B. Session

C. Data link

D. Transport

Correct Answer: A


Question 14:

A company is having a new T1 line installed. Which of the following will the connection MOST likely terminate to?

A. Core switch

B. MDF

C. Ethernet router

D. IDF

Correct Answer: B


Question 15:

A network technician performs several switch commands to enable various advanced features on the switch in the accounting department. During the configuration changes, several users from this department report connectivity issues. Which of the following logs would the network technician need to analyze to troubleshoot the connectivity issues?

A. Router logs

B. History logs

C. Startup/bootup config logs

D. Event Viewer logs

Correct Answer: B