[PDF and VCE] Latest JN0-1101 Exam Practice Materials Free Downloading

How to pass Latest JN0-1101 pdf exam easily with less time? We provides the most valid JN0-1101 exam questions to boost your success rate in JNCDA Mar 24,2022 Newest JN0-1101 QAs Juniper Networks Certified Design Associate exam. If you are one of the successful candidates with We JN0-1101 new questions, do not hesitate to share your reviews on our JNCDA materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest JN0-1101 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the JN0-1101 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our JN0-1101 dumps.Real questions from JN0-1101 free dumps. Download demo of JN0-1101 dumps to check the validity.

Question 1:

When discussing network reliability, what does the term “five nines” mean?

A. The network is up 99.999% of the time.

B. The network is up .99999% of the time.

C. The network is up 9.9999% of the time.

D. The network is up .09999% of the time.

Correct Answer: A


Question 2:

Which component triggers the quarantine of an infected endpoint?

A. ALG

B. firewall

C. Policy Enforcer

D. switch

Correct Answer: C


Question 3:

You are in the process of developing a business continuity plan for your network design. You must analyze data about weather patterns, maintenance history pertaining to leased buildings, and the frequency of power failures. For which purpose would you collect this information?

A. risk assessment

B. redundancy

C. high availability

D. disaster recovery

Correct Answer: A


Question 4:

You are asked to provide a design proposal for an enterprise customer that currently has a three-tier switching infrastructure. The customer wants your design to collapse their Layer 2 infrastructure into two distinct layers. In this scenario, what are two benefits of moving to the new infrastructure? (Choose two.)

A. The total number of devices is increased.

B. The overall network performance is increased.

C. The number of connections between devices is decreased.

D. The number of protocols used is decreased.

Correct Answer: BC


Question 5:

You are designing a data center network that will require the rapid deployment and removal of security features between virtual machines based on triggered traffic flows. The data center will require the ability to scale up and down rapidly

according to traffic load, and then release resources when security services are not needed.

In this scenario, which type of security design would fulfill this requirement?

A. a centralized security appliance

B. a container-based security deployment

C. a physical security device connected to each host

D. an all-in-one virtual security device in each host

Correct Answer: B


Question 6:

Which tool in a Juniper Networks SDSN solution is responsible for telling Juniper and third-party network switches to block a threat in real time?

A. Policy Enforcer

B. Sky ATP

C. Juniper Secure Analytics

D. SRX Series device

Correct Answer: B


Question 7:

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, you are designing a Layer 2 data center and you want to make sure that all the links between the access tier and the aggregation tier are used. What should you do to accomplish this task?

A. Use VRRP on Agg-1 and Agg-2.

B. Place Agg-1 and Agg-2 in a Virtual Chassis.

C. Use RSTP on all devices.

D. Use BGP load balancing on all devices.

Correct Answer: B


Question 8:

What are two phases in Juniper\’s lifecycle approach when designing a network? (Choose two.)

A. plan

B. build

C. buy

D. oversee

Correct Answer: AB


Question 9:

You are evaluating an existing network to determine requirements for a network upgrade. In this scenario, which statement is true?

A. A network baseline identifies devices that do not have redundant components.

B. A network baseline identifies traffic growth patterns across network devices.

C. A network baseline identifies how many users are connected to the network.

D. A network baseline identifies the type and level of traffic load on the network.

Correct Answer: D


Question 10:

Which two features would cause latency in a WAN connection? (Choose two.)

A. IPS

B. syslog

C. telemetry

D. UTM antivirus

Correct Answer: AD


Question 11:

Click the Exhibit button.

Which device plays the role of authenticator in an 802.1X design as shown in the exhibit?

A. Device A

B. Device B

C. Device C

D. Device D

Correct Answer: C


Question 12:

What are three types of automation scripts used on a Junos device? (Choose three.)

A. op scripts

B. commit scripts

C. boot scripts

D. event scripts E. control scripts

Correct Answer: ABD


Question 13:

You are required to stop zero-day threats while designing a secure network. Files are not allowed to leave the local network. Which Juniper Networks product will accomplish this task?

A. UTM

B. Sky ATP

C. JATP

D. SDSN

Correct Answer: B


Question 14:

What are two requirements that every RFP response should include? (Choose two.)

A. a support plan that includes details about servicing the components once operational

B. a detailed competitor comparison document that indicates the proposed design is the least expensive option

C. a detailed forecast of exception handling after the design has been implemented and is operational

D. an implementation plan that includes a description of how the design will be implemented

Correct Answer: AD


Question 15:

Which compliance standard must be taken into account when designing a network that will be handling credit card transactions?

A. HIPPA

B. PCI

C. FIPS

D. SOX

Correct Answer: B