[PDF and VCE] Free Share P8010-003 PDF Exam Preparation Materials with Geekcert Real Exam Questions

Geekcert provides the most up to date and accurate preparing materials of the Technical Mastery Jan 10,2022 Hotest P8010-003 vce certification exam Q and A , testing software, exam PDF and VCE files to help you prepare your Technical Mastery Newest P8010-003 vce IBM Commerce Solutions Selling Technical Mastery Test v1 exam. What training you are looking for? Come to visit our site and choose Geekcert online certification materials, you will get a quick and cost-efficient way to become a IBM Technical Mastery certified professional in IT industry.

Geekcert it exam study material and real exam questions and answers help you pass P8010-003 exams and get P8010-003 certifications easily. Geekcert – P8010-003 certification with money back assurance. Geekcert 100% real P8010-003 certification exam questions and answers. easily pass with a high score. Geekcert it exam study material and real exam questions and answers help you pass P8010-003 exams and get P8010-003 certifications easily.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest P8010-003 preparation materials from IBM Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/p8010-003.html

The following are the P8010-003 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our P8010-003 dumps.Real questions from P8010-003 free dumps. Download demo of P8010-003 dumps to check the validity.

Question 1:

Which of the following statements is TRUE about the Gift Center installation?

A. It has to be separately installed.

B. It is installed with the base product and is disabled by default. You can enable it from the command line.

C. When you install the base product, it appears as an optional component on the Installer.

D. It is installed with the base product and is enabled by default.

Correct Answer: B


Question 2:

Which arethe two algorithms used for searching a registry?

A. Exact and Fuzzy

B. Soundex and Prefix

C. Keyword and Synonym

D. Forward-lookup and Auto-suggestion

Correct Answer: B


Question 3:

Which version of Java is WebSphere Commerce v7 based on?

A. WebSphereCommerce is always on the latest version of Java.

B. Java 1.5

C. Java 1.6

D. Java 1.7

Correct Answer: C


Question 4:

Which IBM technology has been formally integrated with WebSphere Commerce to offer additional options for performance tuning?

A. DB2 Purescale

B. WebSphere eXtreme Scale

C. IBM Cast Iron

D. Tivoli Performance Analyzer

Correct Answer: B


Question 5:

Which operating system is NOT supported for WebSphere Commerce Enterprise runtime?

A. Windows Server

B. Apple OSX

C. AIX

D. Linux

Correct Answer: B


Question 6:

Gift Center supports multi-channel gift registry. Which of the following channels is NOT supported?

A. Affiliates

B. Kiosk

C. Call Center

D. In store gift consultant.

Correct Answer: A


Question 7:

What is the name of the default Web 2.0 B2C starter store?

A. Elite

B. Madisons

C. Commerce Plaza

D. JamesCo

Correct Answer: B


Question 8:

E-marketing spot content is _________________.

A. usually defined in a WebActivity

B. always static

C. configurable by the customer

D. exclusively managed by IT staff

Correct Answer: A


Question 9:

Which of the following statements is NOT TRUE about Gift Registry add-on store for Madisons?

A. Show cases gift registry management flows by the shopper.

B. The gift registry feature can be enabled or disabled by flex flow.

C. Showcases the gift giver scenarios through interaction with order sub-system.

D. It is a starter store with multiple language support.

Correct Answer: D