[PDF and VCE] Free Geekcert IASSC ICYB PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

Which certification is the most popular and worthy to get? No doubt the Lean Six Sigma Yellow Belt Newest ICYB practice IASSC Certified Lean Six Sigma Yellow Belt exam is a worth challenging task but you should take among all the IT certifications . Geekcert is providing the latest version of Lean Six Sigma Yellow Belt Latest ICYB practice PDF and VCE dumps now. Comprehensive understanding on Jan 10,2022 Latest ICYB practice IASSC Certified Lean Six Sigma Yellow Belt exam syllabus through Geekcert 100% pass guarantee of the success on your Lean Six Sigma Yellow Belt Hotest ICYB QAs IASSC Certified Lean Six Sigma Yellow Belt exam taking.

Geekcert – help you prepare for ICYB certification exams. latest update, most accurate and high pass rate. try Geekcert free demo of ICYB exams and so on. Geekcert ICYB certification exam portal. pass the ICYB exam on your first attempt with Geekcert! Geekcert – the most professional ICYB certification exam practice questions and answers provider. easily pass your ICYB exams. just have a try!

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest ICYB preparation materials from IASSC Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/ICYB.html

The following are the ICYB free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our ICYB dumps.These questions are from ICYB free dumps. All questions in ICYB dumps are from the latest ICYB real exams.

Question 1:

When a process has proven itself to function at a Six Sigma level this means there are less than ________ defects per million opportunities.

A. 1.7

B. 2.6

C. 3.4

D. 10

Correct Answer: C


Question 2:

Six Sigma refers to a process whose output has at least 95% of its data points within 6 Standard Deviations from the Mean.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 3:

Training cost is $3,000 and a project required an initial investment of $12,000. If the project yields monthly savings of $1,800 beginning after 3 months, what is the payback period in months (before money costs and taxes)?

A. 4.17

B. 8.33

C. 11.33

D. 28.28

Correct Answer: C


Question 4:

The ROI for a project is a measurement metric that stands for Return on Investment and is one of the methods used to measure the success of a Lean Six Sigma project.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 5:

The DMAIC approach to problem solving stands for Define, __________, Analyze, Improve and Control.

A. Manage

B. Measure

C. Memorize

D. Manipulate

Correct Answer: B


Question 6:

Voice of the Customer is a Lean Six Sigma technique to determine the ___________ attributes of a product or service.

A. Desirable

B. Beneficial

C. Critical-to-Quality

D. Preferred

Correct Answer: C


Question 7:

Benefits and working conditions would be primarily the concern of which of the following?

A. Voice of the Customer

B. Voice of the Employee

C. Voice of the Business

D. Voice of the Process

Correct Answer: B


Question 8:

In the expression Y = f(Xn) Y, the output, is the ___________ variable and Xn, the inputs, are the __________ variables.

A. Independent, dependent

B. Individual, multiple

C. Sole, multiple

D. Dependent, independent

Correct Answer: D


Question 9:

When we assess the Voice of the Customer we are attempting to determine the gaps in our processes between “what is” and __________________.

A. “What isn\’t”

B. “What will make money”

C. “What will cost less”

D. “What should be”

Correct Answer: D


Question 10:

Which of the following would likely not be a CTQ (Critical-to-Quality) for the purchase of a product?

A. Functionality

B. Durability

C. Dependability

D. None

Correct Answer: D


Question 11:

The Pareto Chart is a tool that displays data that typically follows what ratio?

A. 70:30

B. 80:20

C. 90:10

D. 95:5

Correct Answer: B


Question 12:

Al bought a handheld GPS from his local electronics store. When he entered an address it would not function. For the manufacturer of the GPS this would be categorized as what type of cost?

A. Internal Failure Cost

B. Prevention Cost

C. External Failure Cost

D. Appraisal Cost

Correct Answer: C


Question 13:

Which of the following is a method of expressing the concept that the outputs of a process are a function of all the inputs to the process?

A. Y = f(Xn)

B. RTY > 90%

C. Yield = Effort

D. Flow = Demand

Correct Answer: A


Question 14:

When we create a Process Map and want to depict an action step in the process we would use the ____________ symbol.

A. Diamond

B. Circle

C. Ellipse

D. Rectangle

Correct Answer: D


Question 15:

A Belt has determined that the loan application does not need to be reviewed by accounting thereby improving the number of applications a loan processer can handle. According to Cost of Poor Quality (COPQ) definitions RTY improvement would be considered _______________.

A. Downsizing savings

B. Hard savings

C. Soft savings

D. Median savings

Correct Answer: B