[PDF and VCE] Free 5V0-61.19 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your Mar 31,2022 Hotest 5V0-61.19 study guide exam! Get yourself well prepared for the Workspace ONE Unified Endpoint Management Hotest 5V0-61.19 pdf dumps Workspace ONE Unified Endpoint Management Specialist exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 5V0-61.19 practice tests. With We latest 5V0-61.19 exam questions, you’ll pass the Workspace ONE Unified Endpoint Management Newest 5V0-61.19 free download Workspace ONE Unified Endpoint Management Specialist exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 5V0-61.19 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 5V0-61.19 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 5V0-61.19 dumps.We have sample questions for 5V0-61.19 free dumps. You can download and check the real questions of updated 5V0-61.19 dumps.

Question 1:

What are three common Workspace ONE UEM issues? (Choose three.)

A. Reporting issues

B. Display issues

C. Enrollment issues

D. Assignment issues

E. User role issues

F. Active Directory sync issues

Correct Answer: BDE


Question 2:

The ACC service account must be a member of which two groups in the Active Directory to provide the minimum level of required access? (Choose two.)

A. Enterprise admins

B. Event log readers

C. Domain admin

D. Remote Desktop users

E. Domain guest

Correct Answer: AC


Question 3:

Which minimum rights on a Certificate Authority (CA) should be assigned for the account specified in the CA definition in the UEM Console?

A. Local admin on the CA server with the privileges: read, issue and manage certificates, manage CA, request certificates permissions.

B. Local admin on the CA server with the privileges: read, issue and manage certificates, request certificates permissions.

C. Local admin on the CA server with the privileges: full access.

D. Local admin on the CA server with the privileges: read, manage certificates, manage CA, request certificates permissions.

Correct Answer: A

Reference: https://docs.vmware.com/en/VMware-Workspace-ONE-UEM/1910/WS1_Certificate_Authority_Integrations.pdf


Question 4:

An administrator is trying to add a public iOS application by using the App Store Search option from Workspace ONE UEM. The application this administrator is looking for is not listed.

What can be the problem?

A. The Apple Push Notification Service (APNs) certificate is invalid.

B. The application is not available in the selected country.

C. The Apple Volume Purchase Program (VPP) sToken is expired.

D. The application is free of charge.

Correct Answer: B


Question 5:

A user has completed troubleshooting an on-premises Workspace ONE UEM. Which log level does the system need to be set back to?

A. Severe

B. Full Debug

C. None

D. Error

Correct Answer: D


Question 6:

Which two actions should be taken when the Workspace ONE UEM console is rendering text and diagrams incorrectly? (Choose two.)

A. Run lisreset.exe and check that the IIS service is running.

B. Ensure that the Workspace ONE Device Services server has a newer version than the console server.

C. Reboot the Workspace ONE SQL server.

D. Check the Workspace ONE UEM DB version to match with the Console server.

E. Stop all Workspace ONE services except the AirWatch Diagnostic Service.

Correct Answer: AD


Question 7:

Given the following Workspace ONE component process flow for troubleshooting: What is the correct flow description for the UEM Admin Console?

A. 1 = Information gathering, 2 = Issue reproduction and data collection, 3 = Issue identified and diagnosed, 4 = Apply a fix. Issue resolved?, 5 = Issue resolution, 6 = Product defect, 7 = RandD version fix

B. 1= Information gathering, 2 = Issue reproduction and data collection, 3 = Issue identified and diagnosed, 4 = Apply a fix. Issue resolved?, 5 = Issue resolution, 6 = RandD version fix, 7 = Product defect

C. 1 = Apply a fix. Issue resolved?, 2 = Issue reproduction and data collection, 3 = Information gathering, 4 = Issue identified and diagnosed, 5 = Issue resolution. 6 = Product defect, 7 = RandD version fix

D. 1 = Apply a fix. Issue resolved? 2 = Issue reproduction and data collection, 3 = Issue identified and diagnosed, 4 = Information gathering, 5 = Issue resolution, 6 = Product defect, 7 = RandD version fix

Correct Answer: C


Question 8:

An administrator has enabled Kerberos Constrained Delegation (KCD) on the SEG v2. If the administrator publishes a profile without a certificate payload and the user enters the password, everything works fine. When the user publishes the same profile with a certificate payload, the system is unable to connect and synchronize emails. Which two troubleshooting steps need to be taken? (Choose two.)

A. KCD is not supported on SEG v2.

B. Verify if the service account is a member of the IIS user group on each CAS Exchange server.

C. Verify that the Workspace UEM Console certificate is uploaded as a client certificate chain.

D. Verify that port 88 is not blocked between the SEG and the Active Directory domain controller(s).

E. Verify that the service account is set to the service type OWA.

Correct Answer: CD

Reference https://docs.vmware.com/en/VMware-Workspace-ONE-UEM/1907/WS1_KCD_SEGV2_Doc.pdf


Question 9:

Given the following error:

What could be the issue?

A. SSL portforwarding is not configured correctly.

B. SSL v4 is configured in peer to peer mode.

C. Routing issues on the content gateway the SSL traffic is not forwarded to the UAG.

D. SSL introspection on the firewall interferes with the communication.

Correct Answer: A


Question 10:

A user wants to add devices to the Apple Device Enrollment Program (DEP) program. What are two ways this can be done? (Choose two.)

A. Devices are manually added with the Apple Configurator 2 program.

B. Devices are manually added with the Apple DEP Onboarding program.

C. Devices are added manually.

D. Devices are automatically added if the DEP reseller ID is added or manually with the Apple Configurator 2 program.

E. Devices are automatically added if MDM server details have been added.

Correct Answer: CE

Reference: https://docs.vmware.com/en/VMware-Workspace-ONE-UEM/1810/Apple-DEP-Integration.pdf


Question 11:

An email profile is working, but some users are not receiving their emails. In the Workspace ONE UEM Console, an administrator sees that the profile is applied. On the SEG, the administrator notices that the device is not blocked. What two conditions can cause this issue? (Choose two.)

A. The certificate of the secure email gateway is not valid.

B. The user account is disabled.

C. The device is unable to connect to SEG.

D. The Activesync is not enabled for these users.

E. The SEG cannot communicate with the mailbox server of these users.

Correct Answer: DE


Question 12:

On an SEGv2 where Kerberos Constrained Delegation (KCD) is enabled, sometimes users receive an “unable to authenticate” message. Which log file needs to be reviewed when troubleshooting the issue?

A. U_ex####.log

B. AW.EAS.Web.Log

C. AWCMservice.log

D. AirWatch.Kerberos.AuthService.log

Correct Answer: D


Question 13:

Which three Active Directory user properties are required to be automatically imported to the Workspace ONE UEM console? (Choose three.)

A. Distinguished Name

B. Email Address

C. User Principal Name

D. Last Name

E. Phone Number

F. First Name

Correct Answer: ABC


Question 14:

Which hierarchical level allows the administrator to add an admin repository of the type Network Share (SAML)?

A. Local

B. It is not possible.

C. Site

D. Global

Correct Answer: A


Question 15:

Almost all users receive their emails on their mobile devices, but some users are not able to connect to Microsoft Exchange 2016 while on premises. What can cause this issue?

A. The user is a Workspace ONE UEM Console administrator and needs additional permissions on the Exchange server.

B. The users are also members of the Exchange Organization admin group.

C. The Apple Push Notification (APNS) certificate is expired and needs to update the APNS certificate.

D. Secure email gateway services are not running a verify that the SEG server is not member of the Active Directory.

Correct Answer: A