[PDF and VCE] Format Version for Free Geekcert IBM P2140-049 Dumps With Exam Questions Download

No doubt that IBM Rational Jan 10,2022 Latest P2140-049 exam questions exam is a tough task to accomplish. But you should not feel hesitant against the confronting difficulties. Geekcert provides the latest version of Hotest P2140-049 practice IBM Rational Focal Point Technical Sales Mastery Test v1 VCE dumps. Get a complete hold on IBM Rational Latest P2140-049 pdf exam syllabus through Geekcert and boost up your skills. Besides, the IBM dumps are the latest. It would be great helpful to your IBM Rational Latest P2140-049 free download IBM Rational Focal Point Technical Sales Mastery Test v1 exam.

P2140-049 certification. Geekcert test prep guides to pass your P2140-049 exam. Geekcert expert team is will help you to get all P2140-049 certifications easily. pass your P2140-049 exam in 1 day with Geekcert. free P2140-049 exam sample questions, P2140-049 exam practice online, P2140-049 exam practice on mobile phone, P2140-049 pdf, P2140-049 books, P2140-049 pdf file download!

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest P2140-049 preparation materials from IBM Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/P2140-049.html

The following are the P2140-049 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our P2140-049 dumps.P2140-049 free dumps are questions from the latest full P2140-049 dumps. Check P2140-049 free questions to get a better understanding of P2140-049 exams.

Question 1:

How does Rational Focal Point make the process of prioritizing requirements, projects, products or any other object more feasible?

A. by isolating individual requirements

B. by applying a five-point scale

C. by grouping them by criteria

D. by comparing them with each other, pair by pair

Correct Answer: D


Question 2:

Which statement is NOT true about Rational Focal Point (RFP)?

A. RFP requires substantial programming to configure.

B. RFP is 100% Web based.

C. RFP is a prioritization engine.

D. RFP adapts to the client processes.RFP adapts to the client processes.

Correct Answer: A


Question 3:

Which customer pain point is best addressed by the Pairwise Comparison feature of Rational Focal Point (RFP)?

A. difficulty aligning marketing and development to timelines

B. unclear requirements

C. not being agile enough to react to the market

D. inability to properly value product opportunities

Correct Answer: D


Question 4:

What is the function of the Comparison Listwhen prioritizing elements?

A. to show which elements have been compared the most and least

B. to show the consistency of the prioritization

C. to show all prioritizations for a given criterion

D. to show how different users compared the same elements

Correct Answer: C


Question 5:

Which feature of Rational Focal Point (RFP) is used to chart the results of Pairwise Comparisons?

A. Prioritize

B. Visualize

C. Relational Graph

D. Display

Correct Answer: B


Question 6:

What is the default setup of the display feature in Rational Focal Point (RFP)?

A. Table

B. Tree

C. Statistical

D. What New

Correct Answer: B


Question 7:

Three of the following services are provided by RationalFocal Point (RFP). Which service is NOT provided by Rational Focal Point (RFP)?

A. value-based selection

B. logical code analysis

C. market planning

D. planning release content

Correct Answer: B


Question 8:

What is the purpose ofan attribute in Rational Focal Point (RFP)?

A. to contain elements of the same type

B. to set the preferences for a user

C. to describe properties of an element

D. to select a subset of elements within a module

Correct Answer: C


Question 9:

Which file type is used when adding multiple elements?

A. Excel (.xls)

B. Word (.doc)

C. rich text (.rtf)

D. text (.txt)

Correct Answer: A


Question 10:

What is NOT one of the three types of data that Rational Focal Point (RFP) is specifically designed to manage?

A. product

B. portfolio

C. performance

D. requirements

Correct Answer: C


Question 11:

How does Rational Focal Point (RFP) help customers achieve value-based decision making in their product portfolio?

A. provides the hub model to enable product simulation, product success forecasting, and automate idea capture

B. provides productdevelopment team members with multiple views of each product in a portfolio, grouping the products by function

C. provides role-based dashboards and scorecards to keep team members on task and the productive

D. allows stakeholders to vote on the value of features or products to determine product inners

Correct Answer: D


Question 12:

Which feature of Rational Focal Point (RFP) allowsproduct ideas to be submitted from stakeholders who do not have access to the tool?

A. direct email capture

B. Lotus Sametime integration

C. text message capture

D. public Web forms

Correct Answer: A


Question 13:

Which icon takes the user to the Relational Graph view?

A. Option A

B. Option B

C. Option C

D. Option D

Correct Answer: D


Question 14:

What does the Statistics view provide the customer?

A. the ability to prioritize projects

B. the capability to do multidimensional data analysis

C. the ability to manage security

D. the capability to handle notification surveys

Correct Answer: B


Question 15:

Which customer has the LEAST use forRational Focal Point (RFP)?

A. a law firm

B. a small electronics developer

C. a heavy equipment manufacturer

D. a pharmaceutical company

Correct Answer: A