[PDF and VCE] Format Version for Free Geekcert IBM P2070-048 Dumps With Exam Questions Download

100% candidates have passed the IBM Enterprise Content Management Jan 10,2022 Hotest P2070-048 free download exam by the help of Geekcert pass guaranteed IBM Enterprise Content Management Newest P2070-048 QAs preparation materials. The Geekcert IBM PDF and VCEs are the latest and cover every knowledge points of IBM Enterprise Content Management Hotest P2070-048 pdf IBM FileNet Image Services Administration and Support Mastery Test v1 certifications. You can try the Q and As for an undeniable success in Newest P2070-048 vce dumps exam.

Geekcert P2070-048 certification practice questions and answers. help candidates get well prepared for their P2070-048 certification exams. Geekcert: best P2070-048 certification material provider are cheapest in the market! get P2070-048 certification with Geekcert study materials and practice tests. Geekcert – help you to pass all P2070-048 certification exams!

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest P2070-048 preparation materials from IBM Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/P2070-048.html

The following are the P2070-048 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our P2070-048 dumps.Questions and answers from P2070-048 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full P2070-048 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

Which is the best way for custom applications to get information at runtime about the data model of a P8 system?

A. Read the repository database schema and mapping the table and column names to classes and properties.

B. Use P8 APIs to examine metadata objects like Class Descriptions and Property Descriptions.

C. Study IBM FileNet product documentation along with custom application functional specifications.

D. Use IBM InfoSphere Master Data Management tools to discover relationships and data types.

Correct Answer: B


Question 2:

Which of the following information about each asset is NOT listed in an export manifest?

A. The type of asset.

B. The display name of the asset.

C. The file system location of the asset.

D. The object store to which the asset belongs.

Correct Answer: C


Question 3:

Which of these are TYPICAL uses for extending P8 with subscription event handlers?

A. Generating nightly statistical reports of the numbers of documents using storage areas.

B. Checking a database partition for adequate space before storing large content.

C. Monitoring server environmental factors like temperature and power consumption.

D. Launching a workflow in response to a document creation, modification, or deletion.

Correct Answer: D


Question 4:

Which one of the following tools is replaced by PELog in CPE?

A. VWLog

B. eLog

C. CELog

D. VWVerify

Correct Answer: A


Question 5:

While implementing a Workflow solution on FileNet P8, a business requirement lists the need to integrate existing legacy applications in the workflow. The legacy mainframe applications have Java interfaces that can be invoked from the

workflow.

Which is the best method to achieve this integration?

A. Use Java Message Service integration.

B. Use a REST based integration from the workflow.

C. Ask the legacy application maintenance team to expose the functionality as a web service.

D. Develop a custom Java component using Component Integrator to invoke the legacy application.

Correct Answer: D


Question 6:

What is the purpose of FileNet Configuration Manager?

A. Managing the P8 Domain.

B. Creating a profile used to configure and deploy new or upgraded Content Platform Engine instances.

C. Managing Content Platform Engine Object Stores.

D. Creating an export file used for importing Content Platform Engine objects.

Correct Answer: B


Question 7:

Which capability would you use to monitor event activity of objects in order to generate a report of history of object access in the FileNet Content Platform Engine?

A. Document Life cycle Actions.

B. Event Actions and Subscriptions.

C. Publishing

D. Auditing

Correct Answer: D


Question 8:

According to IBM recommendations, which database column does NOT need to be indexed in order to improve the performance of the IBM FileNet Content Platform Engine database?

A. mime_type

B. security_policy_id

C. tail_id and head_id

D. element_value

Correct Answer: D


Question 9:

Where is the application server logs located in a typical IBM WebSphere CPE installation?

A. install_root/profiles//logs/

B. <Deployed_CPE_home_dir/FileNet/

C. install_root/user_projects/domains//servers//logs

D. install_root/server//log

Correct Answer: A


Question 10:

P8 follows industry practices in separating authentication (validating the identity of users) from authorization (controlling access to resources for identified users). Which of the following is TRUE for P8\’s handling of authentication and authorization?

A. Authentication is handled by the application server. Authorization is handled by P8.

B. Authorization is handled by the application server. Authentication is handled by P8.

C. P8 can handle authentication if the Password Synchronization feature is enabled.

D. The Old Dogs New Tricks (ODNT) policy mechanism can be used to supplement the internal P8 authorization calculations.

Correct Answer: A


Question 11:

IBM FileNet Process Designer is the tool used to create work flow definitions. This tool also provides access to other commonly used tools, provided you have the proper access rights. What are the proper access rights?

A. Process Administration, Process Analyzer, and Simulation.

B. FileNet Enterprise Manager, Process Administration, Process Configuration.

C. Process Configuration, Process Administration, and Simulation.

D. Process Configuration, Process Administration, Process Analyzer, and Simulation.

Correct Answer: C


Question 12:

While implementing a FileNet P8 solution, you would like to make content addition to the FileNet ECM repository easy, intuitive and productive to end users. The proposed solution should address requirements such as allow documents of a

specific type to be added to a given folder, hide certain properties from the user when entering metadata for the document, and apply pre-configured security to documents.

Which of the following techniques best addresses these requirements?

A. Use a Form Policy Document.

B. Use the default Add Document functionality provided in the IBM Content Navigator.

C. Use a Search Template.

D. Use a Document Entry Template.

Correct Answer: D


Question 13:

Which of the following statements correctly describes the Process Administrator and Process Tracker?

A. Process Administrator: create simulation scenarios of business processes Process Tracker: manage and execute simulation scenarios.

B. Process Administrator: query and modify executing processes Process Tracker: look at the history of an executing process.

C. Process Administrator: Create, modify, and deploy processes Process Tracker: provide users with an interface to complete steps in a process.

D. Process Administrator: prepare and config an IBM FileNet Case Foundation system Process Tracker: manage some aspects of IBM FileNet Case Foundation system.

Correct Answer: B


Question 14:

What tool is NOT used during export/import of Process Engine assets?

A. FileNet Deployment Manager.

B. FileNet Process Administration Console.

C. FileNet Process Task Manager.

D. FileNet Process Designer.

Correct Answer: B


Question 15:

Which of the following uses REST APIs?

A. Content Engine Web Services (CEWS).

B. Content REST Adapter Pattern.

C. Content Management Interoperability Services (CMIS).

D. CE .NET API or CE Java API are equally good for REST, if CEWS transport is used.

Correct Answer: C