[Newest Version] Free Geekcert Huawei H13-821 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

100% candidates have passed the Huawei Other Certification Hotest H13-821 practice exam by the help of Geekcert pass guaranteed Huawei Other Certification Latest H13-821 pdf dumps preparation materials. The Geekcert Huawei PDF and VCEs are the latest and cover every knowledge points of Huawei Other Certification Jan 10,2022 Newest H13-821 vce HCIP-Cloud Service Solutions Architect V1.0 certifications. You can try the Q and As for an undeniable success in Newest H13-821 pdf exam.

latest microsoft, cisco, comptia,oracle,ibm,sun,juniper,hp and all H13-821 certification dumps – Geekcert. Geekcert H13-821 certification training, H13-821 tool, exam simulator, formula guide, flashcards and quiz. Geekcert 100% latest and accurate real H13-821 exam questions and answers. get all H13-821 certification easily!

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H13-821 preparation materials from Huawei Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/h13-821.html

The following are the H13-821 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H13-821 dumps.These questions are from H13-821 free dumps. All questions in H13-821 dumps are from the latest H13-821 real exams.

Question 1:

You can set the number of pods in Kubernetes\’ ReplicaSet. () [Multiple choice]

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 2:

Which of the following is the function of Huawei Cloud Distributed Messaging DMS service? () [Multiple choice questions]

A. Key-Value data cache

B. Database horizontal extension

C. Mass transaction

D. Module asynchronous decoupling

Correct Answer: D


Question 3:

When a ticketing website conducts a big promotion, due to the huge amount of instantaneous visits, the website is easily paralyzed. To cope with traffic spikes, which of the following microservice governance methods can effectively deal with this scenario and prevent system overload and crashes?

A. Current limit is correct

B. Load balancing

C. Fuse

D. Disaster recovery

Correct Answer: A


Question 4:

Which of the following are typical middleware uses? (Multiple choices)

A. Distributed database middleware: support massive data

B. Load balancing: support massive access

C. Message queue: asynchronous decoupling

D. Cache database: Hot data cache

E. Security Services: Applying WAF Security

Correct Answer: ABCD


Question 5:

Which of the following are the key features of Huawei Cloud Distributed Cache DCS Service? (Multiple choices)

A. Flexible expansion

B. Ready to use

C. Compatible with open source

D. Worry-free operation and maintenance

Correct Answer: ABCD


Question 6:

Applications have evolved towards the cloud-native (CIoudNative) model, and microservices are the de facto standard for CloudNative.

A. Error

B. Correct

Correct Answer: B


Question 7:

What is the role of the Dockerfile file used when the application is compiled and built in the software development cloud (DevCloud)?

A. save the configuration parameters.

B. Make an application image.

Correct Answer: B


Question 8:

Which of the following operation and maintenance capabilities can the application operation and maintenance of the microservices cloud application platform (serviceStage) provide? () [Multiple choice questions]

A. Call chain analysis

B. NOde Resource Monitoring

C. Alert

D. Log Analysis

E. Elasticity 0 0%

Correct Answer: ABCD


Question 9:

Which of the following services are sub-services of the micro-service cloud application platform (Service Stage)? () [Multiple choice questions]

A. AOS (Application Orchestration) (Answer)

B. CSE (Microservice Engine) (Answer)

C. APM (Application Performance Management) (Answer)

D. ECS (Elastic Cloud Server

Correct Answer: ABC


Question 10:

Huawei Cloud PaaS adheres to the company\’s proposition in the field of open source “originating from open source, higher than open source, giving back to open source”, and continuously innovating based on cloud-native technologies to help prosper the ecosystem. The following are PaaS contributions in the open source field?

A. Containers: CNCF Startup Member, Platinum Member, Kubernetes

B. The community contributes to the domestic first and the third global microservices field: self-developed microservice framework

C. ServiceComb, the industry\’s first Apache microservices top project Blockchain: Joined the Hyperledger community in 2016, Fabric and STL Maintainer, the only one in Asia

D. Kubernetes Ecology: Aiming at the industry problems of gene sequencing and edge scenarios, open source container-based one-stop gene sequencing computing framework KubeGene and Kubernetes architecture platform management framework KubeEdge

Correct Answer: ABCD


Question 11:

The difference between a high-availability cluster and a normal cluster in the Huawei Cloud Container Engine CCE service is that a high-availability cluster generally contains multiple nodes.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 12:

DDM, as a distributed database access service at the back end of RDS, can withstand petabytes of data, millions of concurrency, and ten times the number of database connections on a single machine through read-write separation and data sharding technologies.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 13:

What are the capabilities provided by Huawei CSE Microservices\’ full life cycle management () [multiple choice questions]

A. Service creation – local engineering, cloud engineering

B. CCD – Application Development Pipeline

C. Service operation and maintenance – microservice governance

D. Service monitoring – dashboard, docking APM

Correct Answer: ABCD


Question 14:

Regarding the difference between stateless applications and stateful applications, which of the following statements are true? (Multiple choices)

A. Stateful applications can get better scalability through code transformation

B. Stateless applications have higher performance than stateful applications

C. Stateless applications can be more easily deployed in containers

D. Stateful applications need to remember the specific user who initiated the request

Correct Answer: ABCD


Question 15:

Which of the following are middleware products in the industry? (Multiple choices)

A. Ignite B. Apache Tomcat

B. oracle RebLogic D. Kafka

C. Redis

D. IBM Message Queue

Correct Answer: BC