[Newest Version] Free 101 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your F5 Certification Mar 23,2022 Hotest 101 practice Application Delivery Fundamentals exam. We will assist you clear the Latest 101 exam questions exam with F5 Certification 101 pdf. We 101 practice tests are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 101 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 101 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 101 dumps.Real questions from 101 free dumps. Download demo of 101 dumps to check the validity.

Question 1:

The incoming client IP address is 205.12.45.52. The last five connections have been sent to members C, D, A,B, B. The incoming client? IP address is 205.12.45.52. The last five connections have been sent to membersC, D, A, B, B. Given the virtual server and pool definitions and the statistics shown in the graphic, whichmember will be used for the next connection?

A. 10.10.20.1:80

B. 10.10.20.2:80

C. 10.10.20.3:80

D. 10.10.20.4:80

E. 10.10.20.5:80

Correct Answer: A


Question 2:

Which two can be a part of a pool\’s definition? (Choose two.)

A. rule(s)

B. profile(s)

C. monitor(s)

D. persistence type

E. load-balancing mode

Correct Answer: CE


Question 3:

A site is load balancing to a pool of web servers. Which statement is true concerning BIG- IP\’s ability to verifywhether the web servers are functioning properly or not?

A. Web server monitors can test the content of any page on the server.

B. Web server monitors always verify the contents of the index.html page.

C. Web server monitors can test whether the server\’s address is reachable, but cannot test a page\’s content.

D. Web server monitors can test the content of static web pages, but cannot test pages that would require theweb server to dynamically buildcontent.

Correct Answer: A


Question 4:

Which statement is true concerning cookie persistence?

A. Cookie persistence allows persistence independent of IP addresses.

B. Cookie persistence allows persistence even if the data are encrypted from client to pool member.

C. Cookie persistence uses a cookie that stores the virtual server, pool name, and member IP address in cleartext.

D. If a client\’s browser accepts cookies, cookie persistence will always cause a cookie to be written to theclient\’s file system.

Correct Answer: A


Question 5:

Which two statements are true about NATs? (Choose two.)

A. NATs support UDP, TCP, and ICMP traffic.

B. NATs can be configured with mirroring enabled or disabled.

C. NATs provide a one-to-one mapping between IP addresses.

D. NATs provide a many-to-one mapping between IP addresses.

Correct Answer: AC


Question 6:

Which statement is true concerning a functional iRule?

A. iRules use a proprietary syntax language.

B. iRules must contain at least one event declaration.

C. iRules must contain at least one conditional statement.

D. iRules must contain at least one pool assignment statement.

Correct Answer: B


Question 7:

When network fail-over is enabled, which of the following is true?

A. The fail-over cable status is ignored. Fail-over is determined by the network status only.

B. Either a network failure or loss of voltage across the fail-over cable will cause a fail-over.

C. A network failure will not cause a fail-over as long as there is a voltage across the fail- over cable.

D. The presence or absence of voltage over the fail-over cable takes precedence over network fail-over.

Correct Answer: C


Question 8:

Which statement is true regarding fail-over?

A. Hardware fail-over is disabled by default.

B. Hardware fail-over can be used in conjunction with network failover.

C. If the hardware fail-over cable is disconnected, both BIG-IP devices will always assume the active role.

D. By default, hardware fail-over detects voltage across the fail-over cable and monitors traffic across theinternal VLAN.

Correct Answer: B


Question 9:

A virtual server is defined per the charts. The last five client connections were to members C, D, A, B, B. Giventhe conditions shown in the above graphic, if a client with IP address205.12.45.52 opens a connection to thevirtual server, which member will be used for the connection?

A. 172.16.20.1:80

B. 172.16.20.2:80

C. 172.16.20.3:80

D. 172.16.20.4:80

E. 172.16.20.5:80

Correct Answer: D


Question 10:

Generally speaking, should the monitor templates be used as production monitors or should they becustomized prior to use?

A. Most templates, such as http and tcp, are as effective as customized monitors.

B. Monitor template customization is only a matter of preference, not an issue of effectiveness or performance.

C. Most templates, such as https, should have the receive rule customized to make the monitor more robust.

D. While some templates, such as ftp, must be customized, those that can be used without modification arenot improved by specific changes.

Correct Answer: C


Question 11:

Assuming there are open connections through an active system\’s virtual servers and a fail- over occurs, bydefault, what happens to the connections?

A. All open connections are lost.

B. All open connections are maintained.

C. When persistence mirroring is enabled, open connections are maintained even if a fail- over occurs.

D. Long-lived connections such as Telnet and FTP are maintained, but short-lived connections such as HTTPare lost.

E. All open connections are lost, but new connections are initiated by the newly active BIG- IP, resulting inminimal client downtime.

Correct Answer: A


Question 12:

A monitor has been defined using the HTTP monitor template. The send and receive stringswere customized, but all other settings were left at their defaults. Which resources can themonitor be assigned to?

A. Only specific pool members.

B. Most virtual severs.

C. Most nodes.

D. Most pools

Correct Answer: D


Question 13:

After editing and saving changes to the configuration file containing virtual servers, what isthe immediate result?

A. The new configuration is verified and loaded.

B. The new configuration is verified not loaded.

C. The new configuration is verified.

D. The new configuration is loaded but not verified.

E. The new configuration is neither verified nor loaded.

F. The new configuration is verified and loaded if is it syntactically correct.

Correct Answer: E


Question 14:

Listeners that correspond to non-floating self lP addresses are stored in which configurationfile?

A. /config/bigip.conf

B. /config/bigip_base.conf

C. /config/gtm/wideip.conf

D. /config/bigip_local.conf

Correct Answer: D


Question 15:

Which statement is correct if a TOP-based monitor is assigned to an LTM System and anHTTP-based monitor is assigned to one of that LTM System\’s Virtual Servers?

A. The Virtual Server status is based on the TCP monitor only.

B. The Virtual Server status is based on the HTTP monitor only.

C. GTM Systems do not allow monitors on both an LTM System and one of its VirtualServers.

D. The Virtual Server status is based on both the TOP and HTTP monitor; if either fails, theVirtual Server is unavailable.

E. The Virtual Server status is based on both the TOP and HTTP monitor; if either succeeds,the Virtual Server is available.

Correct Answer: B