[Newest Version] Easily Pass P9530-039 Exam with Geekcert Updated Real IBM P9530-039 Exam Materials

There is no need to worry about the difficulties on the IBM WebSphere Newest P9530-039 free download exam preparation. Geekcert will assist you pass your IBM WebSphere Hotest P9530-039 pdf dumps exam with up to date Newest P9530-039 practice IBM WebSphere MQ Technical Sales Mastery Test v2 PDF and VCE dumps. Geekcert provides the most update real IBM WebSphere Jan 10,2022 Hotest P9530-039 practice exam preparation material, covering each and every aspect which real IBM WebSphere Hotest P9530-039 pdf exam requires. We ensure you 100% success in IBM WebSphere Hotest P9530-039 pdf exam.

Geekcert – help you prepare for P9530-039 certification exams. latest update, most accurate and high pass rate. pass your P9530-039 exam in 1 day with Geekcert. Geekcert – 100% real P9530-039 certification exam questions and answers. easily pass with a high score. Geekcert exam guide: pass the P9530-039 exam on your first attempt!

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest P9530-039 preparation materials from IBM Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/p9530-039.html

The following are the P9530-039 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our P9530-039 dumps.These questions are from P9530-039 free dumps. All questions in P9530-039 dumps are from the latest P9530-039 real exams.

Question 1:

What is required for WebSphere MQ v7 to support publish-subscribe messaging?

A. A queue manager

B. A publish-subscribe broker that has the same name as the queue manager

C. A separate broker process that is associated with each queue manager

D. A SupportPac is available to provide publish-subscribe functionality

Correct Answer: A


Question 2:

What is the name of the MQMD field that a message producer uses to ensure that no consumers receive a message after a message has been on a destination queue for a specified period of time?

A. Timeout

B. Expiry

C. TimeToLive

D. MaxAge

Correct Answer: B


Question 3:

In order to run MQv7 on a distributed platform with earlier versions of WebSphere MQ running on the same physical server, what must you do?

A. This configuration is not allowed.

B. Install MQv7 into a different directory than previous versions.

C. Map listeners to different ports.

D. Both B and C.

Correct Answer: A


Question 4:

Which of the following is NOT a WebSphere MQ v7 installable component?

A. WebSphere MQ Broker

B. WebSphere MQ Server

C. WebSphere MQ Explorer

D. WebSphere MQ Client

Correct Answer: A


Question 5:

Which statement is TRUE regarding WebSphere MQ and message routing?

A. WebSphere MQ will look for a consumer name in the message description (MQMD) header.

B. WebSphere MQ does not route based on the contents of the message body.

C. You can write an XPATH expression to tell WebSphere MQ how to route the message to the appropriate consumer.

D. WebSphere MQ will examine the message properties and route it to the appropriate consumer.

Correct Answer: B


Question 6:

Which of the following statements is NOT true regarding queue manager clusters?

A. Simplifies distributed queue management

B. Requires a separately installed component

C. Provides for workload balancing

D. Can be dynamically joined by participating queue managers

Correct Answer: B


Question 7:

Which of the following functions has been added to WebSphere MQ Explorer in WebSphere MQ v7?

A. Rollback in-doubt transactions from the WebSphere MQ Explorer

B. Change WebSphere MQ administrator password from the WebSphere MQ Explorer

C. Command line interface for WebSphere MQ Explorer

D. Create and configure WebSphere MQ JMS administered objects

Correct Answer: D


Question 8:

If the solution designer wishes to ensure that subscribing MQ applications receive message from a topic even if the subscribing MQ application is disconnected from the queue manager at the time the message is published, which action is required?

A. The publishing application must set the message as persistent.

B. The subscribing application must set the message as persistent.

C. The publishing application must set the subscription as durable.

D. The subscribing application must set the subscription as durable.

Correct Answer: D


Question 9:

What is the name of the command-line administrative interface?

A. CLI

B. MQE

C. MQSC

D. MQA

Correct Answer: C


Question 10:

In what situation will you benefit from the use of multi instance queue managers?

A. You would like to replace an HA coordinator

B. You would like to your System IP address assumed at Queue Manager fail over

C. You would like active/stand by Queue Manager fail over support

D. You would like higher throughput with work load management of multiple instances of queues

Correct Answer: C


Question 11:

What is the prefix for WebSphere MQ error messages?

A. AMQ

B. WMQ

C. MQR

D. MQE

Correct Answer: A


Question 12:

When an MQ application running on a distributed platform connects to a local queue manager, which statement is TRUE regarding security checks?

A. The queue manager uses the operating system userid associated with the MQ application.

B. The queue manager authenticates the MQ application using the userid and password as passed in the MQCONN call.

C. The queue manager examines the value of the MCAUSER field.

D. The queue manager examines the value of the SSLPEER field.

Correct Answer: A


Question 13:

What commands are used to start and stop MQ tracing?

A. mqtrace and mqstop

B. trace and endtrace

C. strmqtrc and endmqtrc

D. traceon and traceoff

Correct Answer: C


Question 14:

Which of the following is NOT required to be started in order for an MQ client program to get messages from a queue?

A. Queue Manager

B. Queue

C. Client Channel

D. Listener

Correct Answer: B


Question 15:

What is the holding queue for messages that cannot be delivered to the destination queues?

A. Dead-letter queue

B. Backout queue

C. Transmission queue

D. Undeliverable messages are simply discarded from the system.

Correct Answer: A