[Newest Version] Easily Pass HPE2-K42 Exam with Updated Real HPE2-K42 Exam Materials

We ensures to provide the most update HPE2-K42 actual tests with the most accurate answers. We HPE Product Certified-Nimble Solutions 2018 {keywords} are the most complete and authoritative HPE2-K42 practice tests with which one can pass the HPE Product Certified-Nimble Solutions 2018 Apr 29,2022 Latest HPE2-K42 exam questions exam in an easy way. Preparing for HPE Product Certified-Nimble Solutions 2018 Newest HPE2-K42 pdf Designing HPE Nimble Solutions exam is really a tough task to accomplish. But We will simplified the process.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE2-K42 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the HPE2-K42 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE2-K42 dumps.The following questions and answers are from the latest HPE2-K42 free dumps. It will help you understand the validity of the latest HPE2-K42 dumps.

Question 1:

Which prerequisites must be fulfilled before starting the array initialization? (Choose three)

A. HPE Nimble Windows Toolkit installed on a server/laptop.

B. Ensure your laptop/server IP has a static IP address configured on the same subnet as the array management interface.

C. Array updated to the latest firmware.

D. All switch configurations done like flow control and spanning tree.

E. Array registered in InfoSight based on the serial number.

F. HPE Service Processor deployed

Correct Answer: ABC


Question 2:

What is a valid QoS performance setting?

A. latency threshold

B. IOPS minimum

C. IOPS limit

D. MB/s minimum

Correct Answer: C

QoS-Limit allows a user to limit either the IOP or MB/s performance of a specific workload. Having the ability to limit both IOPS and MBs is important as quite often any single workload will have different peaks and troughs during the operational day. For instance, an OLTP workload maybe very latency sensitive to small block updates during the working day when rows and tables are frequently being accessed or updated (this will tend to be very IOP/latency sensitive) yet in the evening the same database maybe receiving feeds from other systems (or providing bulk updates/analysis or index rebuilds), the same application will cease to be IOP sensitive and will now be bandwidth (MBs) sensitive. In NimbleOS4 a user can limit a workload by either IOPS or MBs and also specify limits to both IOPS and MBs. If either limit is reached then the volume will be restricted accordingly.

Reference: https://community.hpe.com/t5/HPE-Storage-Tech-Insiders/NimbleOS-4-Quality-of-Service-QoS-Limits/ba-p/6986455#.XBEAvMRR2kw


Question 3:

How should the All-Flash shelf be connected to the controller shelf?

A. Cable the All-Flash shelf directly to the last disk shelf.

B. Cable the All-Flash shelf directly to the controller shelf.

C. Use high performance SAS expanders.

D. Cable the All-Flash shelf directly to the first disk shelf.

Correct Answer: B


Question 4:

What is the correct power on/off order of the All Flash-Series? (Choose two.)

A. power off the controller shelf first, then the expansion shelves

B. power on controller shelf first, then the expansion shelves

C. power on expansion shelves first, then the controller shelf

D. power off the expansion shelves first, then the controller shelf

Correct Answer: AC

Reference: https://www.reddit.com/r/storage/comments/3ii6dt/nimble_array_remote_shutdown_during_power_outage/


Question 5:

Volume pinning is a technology that applies to which series of HPE Nimble arrays?

A. AF-Series

B. CF-Series

C. All series

D. HF-Series

Correct Answer: A


Question 6:

Which statement is true about SSD addition/removal in the HF-Series system? (Choose two.)

A. SSDs cannot be added or removed.

B. SSDs can be added to the existing cache pool.

C. SSDs can be removed from the existing cache pool.

D. SSDs can only be removed if no volumes exist

Correct Answer: BD


Question 7:

Following HPE best practices, when connecting a head unit to an expansion shelf, what port on the expansion shelf should you connect into?

A. P4

B. P1

C. P3

D. P2

Correct Answer: D


Question 8:

How do AF-Series arrays perform sequential stripe write operations?

A. hole filling

B. write full stripes

C. write into zone

D. write in place

Correct Answer: D


Question 9:

What unique RAID technology did HPE Nimble create?

A. RAID-ADG

B. Network-RAID 10

C. Triple Parity RAID

D. RAID 6

Correct Answer: C


Question 10:

When performing a controller upgrade, which component needs to be moved to the new controller?

A. DIMM RAM modules

B. on-board SD card

C. cache batteries

D. on-board USB stick

Correct Answer: D


Question 11:

Which compute cloud services are compatible with HPE Cloud Volumes? (Choose two.)

A. Amazon Web Services

B. IBM Cloud

C. Google Cloud Platform

D. HPE Hybrid Cloud

E. Microsoft Azure

Correct Answer: AE

Reference: https://www.hpe.com/emea_europe/en/storage/cloud-volumes.html


Question 12:

What are the correct AF series read operations?

A. Check DRAM. Check NVDIMM. Retrieve from SSD. Validate checksum, decompress, dedupe, and return data.

B. Check NVDIMM. Retrieve from SSD. Validate checksum, decompress, dedupe, and return data.

C. Check NVDIMM. Check DRAM. Retrieve from SSD. Validate checksum, decompress, dedupe, and return data.

D. Check SSD. Check NVDIMM. Check DRAM. Validate checksum, decompress, dedupe, and return data.

Correct Answer: C


Question 13:

Which tools can you use on a Windows host to connect to iSCSI volumes on an HPE Nimble array? (Choose two.)

A. HPE Nimble Connection Wizard

B. Microsoft iSCSI Initiator

C. HPE Nimble Connection Manager

D. HPE Nimble Windows Toolkit

Correct Answer: CD

Reference: https://community.hpe.com/t5/HPE-Storage-Tech-Insiders/Nimble-OS-2-0-Part-2-Nimble-Connection-Manager-for-Windows/ba-p/6986545


Question 14:

Which compression algorithm do all HPE Nimble arrays use?

A. PPM

B. bzip2

C. LZ4

D. LZ77

Correct Answer: C


Question 15:

What is the HPE Nimble grouping of volumes that share snapshot/replication schedules?

A. volume group

B. consistency group

C. volume set

D. volume collection

Correct Answer: D