[Newest Version] Easily Pass H19-307 Exam with Geekcert Updated Real Huawei H19-307 Exam Materials

New released Huawei official Huawei Specialist Certification Latest H19-307 pdf dumps exam question you can download from Geekcert! All new updated questions and answers are real questions from Huawei latest actual Huawei Specialist Certification Jan 10,2022 Newest H19-307 exam questions Huawei Certified Pre-sales Specialist-Server-CHS certification exam!

Geekcert- being successful in your H19-307 certification exams with H19-307 exam study guide. 100% pass rate and money back guarantee. Geekcert H19-307 certification exam portal. Geekcert – help you prepare for H19-307 certification exams. latest update, most accurate and high pass rate. you are only successful with H19-307 testing engine in your it certification – Geekcert!

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H19-307 preparation materials from Huawei Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/h19-307.html

The following are the H19-307 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H19-307 dumps.Questions and answers from H19-307 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full H19-307 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

Which server does Huawei FusionCube 6000 use?

A. X6800

B. E9000

C. RH8100V3

D. RH5885

Correct Answer: A


Question 2:

Which Huawei RH5885H V3 components support hot swap? (Multiple Choice)

A. Hard disk

B. PCIe card

C. PSU

D. CPU

Correct Answer: ABC


Question 3:

An SSD using NVMe has higher performance than other types of solid state disks

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 4:

Huawei RH1288 V3 is a 1U rack server.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 5:

Which Intel processor does the Huawei E9000 CH242 V5 compute node use?

A. E7-4800 v4

B. E5-2600 v3

C. E5-4600 v3

D. Xeon Scalable Processor

Correct Answer: D


Question 6:

Which is the differentiating competitive feature of 1288H V5?

A. M.2SSD

B. 2 x 10GE 2 x GE LOM

C. GPU Support

D. PCIe Slots

Correct Answer: B


Question 7:

Huawei RH8100 V3 cascades two 4-socket servers into one 8-socket server.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 8:

What kinds of hard disk specifications does RH8100 V3 support (Multiple Choice)

A. 8 x 2.5-inch hard disks

B. 12 x 2.5-inch hard disks

C. 24 x 2.5-inch hard disks

D. 12 x 3.5-inch hard disks

Correct Answer: ABC


Question 9:

What is the height of a Huawei X6000 server?

A. 1U

B. 2U

C. 3U

D. 4U

Correct Answer: B


Question 10:

Which of the following descriptions are about the ES3000 V3 are true? (Multiple Choice)

A. Supports NVMe

B. Available as PCIe SSD card

C. Uses NVMControl technology

D. Is a type of memory

Correct Answer: ABC


Question 11:

NVMe SSD will be the Mainstream.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 12:

Which is the half-width and 2-socket server node of Huawei E9000 blade server?

A. CH140 V3

B. CH220 V3

C. CH222V3

D. CH242V3

Correct Answer: A


Question 13:

Which software can be interconnected with the eSight Server?

A. SCOM

B. openNMS

C. chef

Correct Answer: A


Question 14:

Which types of storage can the G560 support? (Multiple Choice) A. 2.5″ NVMe SSD

B. 3.5″ HDD

C. 2.5H HDD/SSD

D. M.2 SSD

Correct Answer: ABC


Question 15:

Huawei X6000 high-density server supports 24 NVMe SSDs in each chassis.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A