[Newest Version] Easily Pass H12-222 Exam with Geekcert Updated Real Huawei H12-222 Exam Materials

There is no need to worry about the difficulties on the HCNP-R and S-IESNA Hotest H12-222 pdf exam preparation. Geekcert will assist you pass your HCNP-R and S-IESNA Newest H12-222 study guide exam with up to date Newest H12-222 QAs HCIP Routing and Switching- IENP PDF and VCE dumps. Geekcert provides the most update real HCNP-R and S-IESNA Newest H12-222 pdf exam preparation material, covering each and every aspect which real HCNP-R and S-IESNA Newest H12-222 QAs exam requires. We ensure you 100% success in HCNP-R and S-IESNA Jan 10,2022 Hotest H12-222 pdf dumps exam.

Geekcert – leading provider on all H12-222 certification real exam practice and test questions and answers. Geekcert H12-222 certification practice questions and answers. help candidates get well prepared for their H12-222 certification exams. Geekcert – leader of H12-222 certifications, latest dumps, guaranteed pass.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H12-222 preparation materials from Huawei Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/h12-222.html

The following are the H12-222 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H12-222 dumps.Do you what to see some samples before H12-222 exam? Check the following H12-222 free dumps or download H12-222 dumps here.

Question 1:

A flow mirroring port can transmit the specified service flows on the mirroring port to the monitoring device for analysis and monitoring.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 2:

In peer-to-peer VPN model, which of the following devices is directly connected to a client and is responsible for connecting VPN services to the carrier network?

A. CE

B. PE

C. P

D. Client device

Correct Answer: B


Question 3:

QoS provides different service quality to meet a variety of different needs. Which of following functions are provided by the QoS? (Multiple Choice)

A. Provide dedicated bandwidth.

B. Reduce the packet loss ratio.

C. Prevent and manage network congestion.

D. Setting the source address of packets.

Correct Answer: ABC


Question 4:

Which IP precedence value represents the critical service traffic?

A. 0

B. 2

C. 5

D. 6

Correct Answer: C


Question 5:

What about all outgoing labels in the label forwarding table of a MPLS-capable device for the same route with the same next hop?

A. They must be different.

B. They must be the same.

C. They may be the same.

Correct Answer: B


Question 6:

Which of the following command is used to configure the listening address of the SDN controller?

A. openflow listening-ip 1.1.1.1

B. sdn controller souce-address 1.1.1.1

C. controller-ip 1.1.1.1

D. sdn listening-ip 1.1.1.1

Correct Answer: A


Question 7:

Which of the following statements regarding the firewall zone is true?

A. Different zones of Firewall can use the same priority.

B. A firewall interface can belong to different zones.

C. Different firewall interfaces can belong to the same zone.

D. The default firewall zone can be deleted.

Correct Answer: C


Question 8:

eSight single-server mode allows login of only one user. If another user logs in, the system displays a message indicating that a user is online currently.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 9:

Which of the following are highlights of the Service Chain component of the Agile Controller? (Multiple Choice)

A. Services are orchestrated based on the Layer 3 GRE tunnels and service devices can be deployed filexibly.

B. Service orchestration operations are visualized in the topology, simplifying the configuration and management.

C. Adding or deleting service devices does not change the physical topology of the live network and existing routes.

D. Services are orchestrated automatically, without the need for manual maintenance.

Correct Answer: ABC


Question 10:

Which of the following statements regarding Agile Controller guest account application mode is false?

A. Created by the administrator

B. Created by employees with guest management rights

C. Created by the receptionist

D. Registered by guests

Correct Answer: C


Question 11:

Which of the following statements regarding the trusted and untrusted zones are true? (Multiple Choice)

A. The direction for the access from the trusted zone to the untrusted zone is the outbound direction.

B. The direction for the access from the trusted zone to the untrusted zone is the inbound direction.

C. The security level of the trusted zone is 85.

D. The security level of the untrusted zone is 50.

Correct Answer: AC


Question 12:

MPLS is a label forwarding technology, Which of the following MPLS statements is false?

A. MPLS uses the connection-oriented control plane and connectionless data plane.

B. The control plane transmits route information and distributes labels. The data plane transmits packets along the created label switched path (ISP).

C. Switches in an MPLS domain only need to forward packets based on the label added before the IP header.

D. Compared with traditional IP forwarding, MPLS label forwarding greatly improves the data forwarding efficiency.

Correct Answer: A


Question 13:

Which information of IPv4 packets is used for simple traffic classification? (Multiple Choice)

A. DSCP information

B. IP precedence

C. Traffic class information

D. 802.lp information

Correct Answer: AB


Question 14:

The interface IP address and VRRP virtual IP address can be the same.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 15:

NFV and SDN depend on each other and must be used together.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B