[Newest Version] Easily Pass H12-221 Exam with Geekcert Updated Real Huawei H12-221 Exam Materials

Don’t worry about how to get yourself well prepared your HCNP-R and S-IERN Hotest H12-221 pdf dumps exam! Geekcert will work you out of your HCNP-R and S-IERN Latest H12-221 vce dumps exam with the latest updated Jan 10,2022 Hotest H12-221 pdf dumps HCIP-Routing and Switching-IERS PDF and VCE dumps. Geekcert provides the latest real Huawei HCNP-R and S-IERN Newest H12-221 pdf dumps exam preparation material, covering every aspect of Latest H12-221 free download exam curriculum.

Geekcert – 100% real H12-221 certification exam questions and answers. easily pass with a high score. Geekcert H12-221 certification practice questions and answers. help candidates get well prepared for their H12-221 certification exams. online real Geekcert H12-221 exam review videos. pass all the H12-221 certifications exams easily with latest Geekcert real exam questions and answers.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H12-221 preparation materials from Huawei Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/h12-221.html

The following are the H12-221 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H12-221 dumps.Although questions are from H12-221 free dumps, the validity and accuracy of the H12-221 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

Enabling MD5 authentication between BGP peers can prevent DoS attacks that target BGP peers.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 2:

Which of the following are multicast routing protocols? (Select 3 answers)

A. DVMRP

B. PIM-DM

C. OSPF

D. PIM-SM

Correct Answer: ABD


Question 3:

Which of the following is the multicast distribution tree maintained by PIM-DM?

A. SFT

B. CBT

C. RFT

D. STP

Correct Answer: A


Question 4:

Which of the following attributes must exist in the BGP update messages? (Select 3 answers)

A. LOCAL_PREF

B. NEXT_HOP

C. ORIGIN

D. AS_PATH

Correct Answer: BCD


Question 5:

In OSPF protocol, Different types of networks cannot establish an adjacency with each other in the Full state.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 6:

What does an IP address of 0.0.0.0 indicate?

A. Network address

B. Broadcast address of specially designated network segment

C. All networks

D. Broadcast address of all nodes of local network segment

Correct Answer: C


Question 7:

The unicast and multicast technologies are both outstanding in solving the problem of “single source, multiple destinations” in order to allow efficient P2MP data transmission.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 8:

Which of the following connection types can a Router LSA describe? (Select 3 answers)

A. Point-to-point

B. Star

C. Transit

D. Virtual link

Correct Answer: ACD


Question 9:

BGP peers are automatically discovered by exchanging multicast packets.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 10:

Which of the following describes the relationship between BGP and AS?

A. BGP only runs between ASs, and cannot run within an AS.

B. BGP is an EGP used by ASs to exchange routing information with other ASs.

C. BGP builds network topologies by exchanging link-state information between ASs.

D. BGP cannot run between ASs.

Correct Answer: B


Question 11:

If the subnet mask for Class A address is 255.255.240.0, how many bits are used for subnetting?

A. 4

B. 5

C. 9

D. 12

Correct Answer: D


Question 12:

When running in non-broadcast networks, OSPF uses one of the two modes: NBMA or P2MP.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 13:

Which of the following is a private AS number?

A. 65410-65535

B. 1-64511

C. 64512-65535

D. 64511-65535

Correct Answer: C


Question 14:

Which statements regarding BGP well-known mandatory attributes are true? (Select 3 answers)

A. Well-known mandatory attributes must be recognized by all BGP routers.

B. Well-known mandatory attributes impacts the path decision process.

C. Well-known mandatory attributes are optional in an Update packet, and can be included in an Update packet as needed.

D. Well-known mandatory attributes must be included in all Update packets.

Correct Answer: ABD


Question 15:

The router ID which is configured in the system view takes precedence over the router ID configured in the BGP view.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B