[Latest Version] Free Geekcert IBM P2090-095 PDF Download with 100% Pass Guarantee

Geekcert PDF and VCE dumps of IBM Information Management Latest P2090-095 QAs exam is revised by the professional experts to ensure your success rate on the IBM IBM Information Management Jan 10,2022 Latest P2090-095 study guide exam. At Geekcert, we provide our customer with the latest real IBM Information Management Latest P2090-095 exam questions exam questions. We invite the professionals who have rich experience and knowledge of the IBM certification to keep our PDF precisely and logically. Geekcert customers’ satisfaction is a precious concern for us. So we promise to provide you the products that can be utilized most efficiently.

Geekcert P2090-095 certification training, P2090-095 tool, exam simulator, formula guide, flashcards and quiz. Geekcert P2090-095 dumps free download. Geekcert – clear all your P2090-095 certification exams with Geekcert study guide. 100% pass rate and money back guarantee. Geekcert – help candidates on all P2090-095 certification exams preparation. pass P2090-095 certification exams, get it certifications easily.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest P2090-095 preparation materials from IBM Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/P2090-095.html

The following are the P2090-095 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our P2090-095 dumps.Although questions are from P2090-095 free dumps, the validity and accuracy of the P2090-095 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

Which of the following rules will retain FIELD1 with the longest last name and TITLEequals to “MR”?

A. FIELD1: SIZEOF(TRIM(c.”LASTNAME”))<= SIZEOF(TRIM(b."LASTNAME")) AND

B. TITLE=”MR”

C. FIELD1: SIZEOF(TRIM(c.”LASTNAME”))>= SIZEOF(TRIM(c.”LASTNAME”)) AND

D. TITLE=”MR”

E. FIELD1: SIZEOF(TRIM(c.”LASTNAME”))>= SIZEOF(TRIM(b.”LASTNAME”)) ANDb.TITLE=”MR”

F. FIELD1: SIZEOF(TRIM(c.”LASTNAME”))>= SIZEOF(TRIM(b.”LASTNAME”)) AND

G. TITLE=”MR”

Correct Answer: D


Question 2:

What is DataStage/Quality Stage Administrator client used for?

A. Setting up project properties.

B. Scheduling jobs to execute.

C. Compiling all the jobs at once.

D. Exporting log messages for a job.

Correct Answer: A


Question 3:

What does character discrete investigation examine?

A. Single domain fields.

B. Multiple domain fields.

C. Both single domain and multipledomain fields.

D. None of the above.

Correct Answer: A


Question 4:

Which one of the following is NOT a survive technique?

A. Probability based rule

B. Most Frequent

C. Longest Field

D. Most Recent

Correct Answer: A


Question 5:

Which of thefollowing should be avoided regarding the use of Match Improvement Strategy?

A. Use only one Match Pass.

B. Set critical values for important fields.

C. Add additional passes.

D. Adjust weights using weight overrides.

Correct Answer: A


Question 6:

What does the informational content of a QualityStage Match phase measure?

A. The severity of false positives and false negatives.

B. The significance of discriminating value and frequency.

C. The degree of importance of a particular data field.

D. The confidence of a match.

Correct Answer: B


Question 7:

What does the QualityStage Standardization Rule Set contain?

A. Information on how to perform calculation with the data.

B. Logic for parsing, classifying, and pattern processing the data.

C. Rulesfor eliminating columns of data.

D. Rules on which records to keep.

Correct Answer: B


Question 8:

Which of the following is TRUE regarding the use of Match Blocking?

A. Blocking fields are grouped using the primary key\’s hash value.

B. Each Block has 1000 records.

C. Every record in the block becomes an automatic residual.

D. Blocking fields must match exactly for a candidate set to be created/evaluated.

Correct Answer: D


Question 9:

Which of the following is a good description of data quality?

A. What are the sources of the data.

B. How many volumes of data there are.

C. How reliable is the accuracy of the data.

D. How many variations of the data there are.

Correct Answer: C


Question 10:

Which of the followingstatements is TRUE?

A. Word Investigate uses Standardization Rule Set.

B. Word Investigate uses Survive Rule Set.

C. Word Investigate uses both Standardization and Survive Rule Sets.

D. None of the above.

Correct Answer: A


Question 11:

Which of the following Rule Set organizes and moves user data to the correct domains?

A. Country Identifier

B. Domain Pre-processor

C. State Pre-processor

D. Domain Specific

Correct Answer: B