[Latest Version] Free Geekcert Huawei H13-311_V3.0 PDF Download with 100% Pass Guarantee

HCIA-AI Jan 10,2022 Hotest H13-311_V3.0 pdf easy pass guidance: Preparing for Huawei HCIA-AI Newest H13-311_V3.0 pdf dumps exam is really a tough task to achieve. However, Geekcert provides the most comprehensive PDF and VCEs, covering each knowledge points required in the actual Latest H13-311_V3.0 free download exam.

you are only successful with H13-311_V3.0 testing engine in your it certification – Geekcert! download valid H13-311_V3.0 dumps certification dumps 2016- Geekcert pass guaranteed questions and answers. Geekcert H13-311_V3.0 certification practice questions and answers. help candidates get well prepared for their H13-311_V3.0 certification exams.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H13-311_V3.0 preparation materials from Huawei Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/h13-311_v3-0.html

The following are the H13-311_V3.0 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H13-311_V3.0 dumps.Free sample questions of H13-311_V3.0 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real H13-311_V3.0 dumps.

Question 1:

Which of the following are AI Subfield?

A. Machine learning

B. Computer vision

C. Speech Recognition

D. Natural language processing

Correct Answer: ABCD


Question 2:

Voice recognition refers to the recognition of audio data as text data.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 3:

The following options do not belong to the scope of Huawei\’s full-stack solution are?

A. Application enable

B. Edge computing

C. Open source framework

D. Chip enable

Correct Answer: B


Question 4:

In a neural network based on connectionism, each node can express a specific meaning.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 5:

According to the American Society of Automotive Engineers (SAE) The automatic driving is divided into Which level?

A. L1~L4

B. L1~L5

C. L0~L4

D. L0~L5

Correct Answer: D


Question 6:

Computer vision is the study of how to make computers “see”.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 7:

Which of the following aspects belong to Huawei\’s full stack AI solution?

A. Ascend

B. CANN

C. ModelArts

D. MindSpore

Correct Answer: ABCD


Question 8:

Jobs that are repetitive and require weak social skills are the easiest to be AI Replaced work.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 9:

Huawei AI The whole scenario includes public cloud, private cloud, various edge computing, IoT industry terminals and consumer. The deployment environment of terminal, edge, and cloud for fee- based terminals.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 10:

Where is the main foothold of symbolism?

A. The foothold is in neuron networks and deep learning.

B. The foothold is reasoning, symbolic reasoning and machine reasoning.

C. The foothold is perception and action.

D. The foothold is behavior control, adaptive and evolutionary computing.

Correct Answer: B


Question 11:

Artificial intelligence at this stage is still in the weak artificial intelligence stage.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 12:

Which of the following are AI Application areas?

A. Wisdom education

B. Smart City

C. Smart home

D. Smart medical

Correct Answer: ABCD


Question 13:

Artificial intelligence is the research and development of theories, methods and application systems used to simulate, extend and expand human intelligence Of a new technological science.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 14:

The current technology application directions of artificial intelligence mainly include?

A. Natural language processing

B. Control System

C. Computer vision

D. Speech Recognition

Correct Answer: ACD


Question 15:

Feature is the dimension that describes the characteristics of the sample. Regarding its interpretability in traditional machine learning and deep learning, the following statement is correct:

A. Features are interpretable in traditional machine learning, but weak in deep learning

B. Features are weak in traditional machine learning, but strong in deep learning

C. Features are weak in interpretability in traditional machine learning and deep learning

D. Features are interpretable in traditional machine learning and deep learning

Correct Answer: A