Latest Update Free Version of Huawei H19-301 Exam Study Guides in Geekcert

Our PDF dumps of Huawei HCS-Pre-Sales-IP Network(Datacom) Hotest H19-301 study guide exam is aimed to make everything which you need to pass your exam successfully more easily. At Geekcert, we have everything you need to study to pass your HCS-Pre-Sales-IP Network(Datacom) Jan 10,2022 Latest H19-301 QAs exam. We invite the professionals who have rich experience and expert knowledge of the IT certification industry to guarantee the PDF details precisely and logically.

Geekcert certification H19-301 practice exams. Geekcert free certification H19-301 exam | Geekcert practice H19-301 exams | Geekcert test H19-301 questions. Geekcert goal is to help you get passed in all Geekcert certification exams first attempt. high pass rate and success rate. Geekcert it exam study material and real exam questions and answers help you pass H19-301 exams and get H19-301 certifications easily.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H19-301 preparation materials from Huawei Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/h19-301.html

The following are the H19-301 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H19-301 dumps.These questions are from H19-301 free dumps. All questions in H19-301 dumps are from the latest H19-301 real exams.

Question 1:

The benefit of CSS iStack/SVF is () (Multiple Choice)

A. simplified management

B. loop free L2 network

C. no STP depolyment

D. 100% link usage

Correct Answer: ABCD


Question 2:

Which are value-add services that NE router could support? (Multiple Choice)

A. BOD

B. IP hard pipe

C. DAA

D. ISSU

Correct Answer: AC


Question 3:

The protection rating of Huawei\’s outdoor APs is ()?

A. IP41

B. IP55

C. IP66

D. IP67

Correct Answer: D


Question 4:

S12700 uses industry-leading left-to-rear ventilation channel design.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 5:

which frequency bands are used by 802.11 standard?

A. 400MHz and 800MHz

B. 800MHz and 1800MHz

C. 2.4GHz and 5GHz

D. 5GHz and 8GHz

Correct Answer: C


Question 6:

What measures are taken to allow Huawei outdoor APs to withstand harsh environments? (Multiple Choice)

A. Supports a built-in 6 kV surge protector for antenna and feeder

B. Working temperature range is -40℃ to 60℃

C. Working humidity is 0% to 100% (non-condensing)

D. Comply with IP67 for waterproofing

Correct Answer: ABCD


Question 7:

IP FPM is abbreviation for IP Flow Performance Measurement.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 8:

What is the maximum switching capacity of S6720?

A. 480Gbps

B. 640Gbps

C. 960Gbps

D. 1.44Tbps

Correct Answer: D


Question 9:

Which switch supports downlink optical ports?

A. S2700-26TP-PWR-EI

B. S3700-52P-EI

C. S3700-52P-EI-24S

D. S3700-28TP-SI

Correct Answer: C


Question 10:

HP MSR950 series can map ()

A. AR160

B. AR1220

C. AR510

D. AR2240

Correct Answer: A


Question 11:

Which type subcard does the CE8860 support? (Multiple Choice)

A. 10GE

B. 25GE

C. 40GE

D. 100GE

Correct Answer: ABCD


Question 12:

VS (Virtual System) is 1:16 for CIoudEngine 12800

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 13:

FCoE achieves converged SAN network, which type of TOR can not support FCoE?

A. CE7850

B. CE6850

C. CE6810

D. CE5800

Correct Answer: D


Question 14:

Which OandM are AR G3 support? (Multiple Choice)

A. Batch Deployment Using USB Flash Drive

B. SNMP management

C. web GUI

D. CLJ(Command Line Inteface)

Correct Answer: BCD


Question 15:

NE40E-X3 has a independent fabric board.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B