Latest Update Free Version of CAT-340 Exam Study Guides

Attention please! Here is the shortcut to pass your Hotest CAT-340 study guide exam! Get yourself well prepared for the Professional Latest CAT-340 pdf CA IdentityMinder r12.x Professional Exam exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update CAT-340 actual tests. With We latest CAT-340 pdf, you’ll pass the Professional Apr 10,2022 Latest CAT-340 practice CA IdentityMinder r12.x Professional Exam exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest CAT-340 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the CAT-340 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our CAT-340 dumps.Free sample questions of CAT-340 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real CAT-340 dumps.

Question 1:

Which statement about capability attributes is TRUE?

A. They represent information initially set for an account.

B. They are internal read-onlyProvisioning Server attributes.

C. They are italicized on account property sheets for easy identification.

D. They represent account information such as storage size, quantity, frequency limits, or group memberships.

Correct Answer: D


Question 2:

At Forward Inc., workflow approval is required whenever a user is added to the HR group. Which API specifies the list of users who are authorized to approve or reject a workflow?

A. Workflow API

B. Event Listener API

C. Participant Resolver API

D. Business Logic Task Handler API

Correct Answer: C


Question 3:

When you configure the Report Server, which guideline should you follow?

A. Always restart the environment after you configure reporting.

B. Set all systems involved in reportingto the same time zone and time.

C. To avoid port conflicts with JBoss, change the default port numbers in the CRConfig.xml file.

D. Configure the connection with the Provisioning Server before you configure the connection with the Snapshot Database.

Correct Answer: B


Question 4:

Which task do you perform using the CA IdentityMinder Management Console?

A. Manage the Provisioning Server.

B. Customize default roles and tasks.

C. Create and manage the Provisioning Directory.

D. Create an agent that CA SiteMinder can communicate with.

Correct Answer: C


Question 5:

To help ensure role granularity, when you create provisioning roles, which guideline should you follow?

A. Every role should have at least one user.

B. Account templates should be assigned to individual users rather than to roles.

C. Depending on the size of an organization, a role should have between 50 and 200 users.

D. For most organizations, 50 percent of user access is from permanent roles and 50percent is from temporary roles.

Correct Answer: A


Question 6:

Forward Inc. is an international logistics company with headquarters in the United Kingdom. Forward Inc. has asked you to demonstrate how CA IdentityMinder supports account provisioning. In the CA IdentityMinder configuration that you will use for your demonstration, which component is optional?

A. Provisioning Server

B. Provisioning Directory

C. IdentityMinder Server

D. SiteMinder Policy Server

Correct Answer: D


Question 7:

When you build the CA IdentityMinder environment, you can configure support for public tasks. To do this, you specify a:

A. group and a name.

B. URL alias and a user.

C. directory and a task list.

D. role definition file and a default role.

Correct Answer: B


Question 8:

Which optional component of the CA IdentityMinder architecture provides advanced authentication?

A. Connector Server

B. Provisioning Server

C. Resource Proxy Server

D. SiteMinder Policy Server

Correct Answer: D


Question 9:

You need to create a CA Identity Manager directory for an LDAP User Store. After you determine the directory structure that you need to use, which file do you modify to describe the objects in the User Store?

A. users.xml

B. config.xml

C. import.xslt

D. directory.xml

Correct Answer: D


Question 10:

Which issue might be resolved by turning off Event Correlation System (ECS) logging above the INFO level?

A. Out of Memory errors

B. Poor Provisioning Server performance

C. Failure of the ExportAll.xml snapshot definition

D. Failure of the Java Connector Server (Java CS) service to start after a system restart

Correct Answer: B


Question 11:

CA IdentityMinder must integrate with CA SiteMinder in order to:

A. automatically remove white space in passwords.

B. add multiple regular expressions to a single password policy.

C. prevent passwords that are all numeric using a regular expression.

D. specify the maximum number of repeated characters in a password.

Correct Answer: B


Question 12:

Which tasks does Config Xpress enable you to perform? (Choose three)

A. Map dynamic connectors to endpoints.

B. Move components between environments.

C. Publish a report of thesystem components to a PDF file.

D. Publish the XML configuration fora particular component.

E. Create complex business logic withoutthe need to develop custom code.

Correct Answer: BCD