Latest Geekcert P2070-071 Exam P2070-071 Dumps 100% Free Download

Geekcert provides the most up to date and accurate preparing materials of the IBM Enterprise Content Management Jan 10,2022 Newest P2070-071 free download certification exam Q and A , testing software, exam PDF and VCE files to help you prepare your IBM Enterprise Content Management Hotest P2070-071 study guide IBM Information Management Content Management OnDemand Technical Mastery Test v1 exam. What training you are looking for? Come to visit our site and choose Geekcert online certification materials, you will get a quick and cost-efficient way to become a IBM IBM Enterprise Content Management certified professional in IT industry.

Geekcert – help you to pass all P2070-071 certification exams! Geekcert expert team is will help you to get all P2070-071 certifications easily. Geekcert P2070-071 certification exam portal. Geekcert – any P2070-071 exam, P2070-071 easy pass. get P2070-071 certification with Geekcert study materials and practice tests. P2070-071 study guide | P2070-071 prep | P2070-071 exams questions | the P2070-071 exam.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest P2070-071 preparation materials from IBM Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/P2070-071.html

The following are the P2070-071 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our P2070-071 dumps.Although questions are from P2070-071 free dumps, the validity and accuracy of the P2070-071 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

Failure to designate at least one date or date/time field as segment will cause which of the following to occur during a search operation?

A. end-users will not be able tosearch using a date field

B. all database tables belonging to that Application Group will be searched, potentially causing poor performance

C. end-users will receive a warning message ( field has not been identified as a database segment field)

D. the document indexes will never expire when arsmaint is run

Correct Answer: B


Question 2:

An OnDemand application is being created to load very large reports (1000 pages each). In order to provide better usability and retrieval performance, what option should be selected on the Load Information tab?

A. disable data compression

B. change the Compressed Object Size to at least the size of the largest report

C. specify Large Object

D. choose the appropriate Data Compression option only after testing sample reports forthe best compression factor

Correct Answer: C


Question 3:

Which of the following is used to limit the number of documents displayed in the document list?

A. maximum hits

B. named query

C. query restriction

D. none of the above

Correct Answer: A


Question 4:

In the OnDemand client, the wildcardcharacters (single/zero or more) are:

A. ?/* (question mark and asterisk)

B. ./# (period and pound sign)

C. depends on the database serve

D. _/% (underscore and percent sign)

Correct Answer: D


Question 5:

Which of the following is required to provide Java servletsupport for the OnDemand Web Enablement Kit?

A. any HTTP server

B. Java-enabled HTTP server

C. Java-enabled HTTP server with Java application server

D. Java application server with SSL support

Correct Answer: C


Question 6:

Which OnDemand user type is permitted to maintain storage sets and printers?

A. User

B. User Administrator

C. Application Group/Folder/Cabinet Administrator

D. Hold Administrator

E. System Administrator

F. Any user type, assuming authority has been granted to do so

Correct Answer: E


Question 7:

Which ofthe following is NOT a function of the OnDemand library server?

A. user authentication

B. logging

C. searching

D. data loading

Correct Answer: D


Question 8:

An OnDemand __________ maintains data for a certain length of time on certaintype(s) of media.

A. application

B. application group

C. cabinet

D. folder

E. storage set

Correct Answer: E


Question 9:

An Application Group was created with Create Tablespace Type setto None. After loading many months of data to the Application Group, the administrator decides to move the data from the default Tablespace to an SMS (System Managed Space) tablespace.

Which OnDemand command line utility program would be used to do this?

A. arsdb

B. arsadmin

C. arstblsp

D. arsmaint

Correct Answer: C


Question 10:

What is the earliest calendar date that can beused with the OnDemand arsdate command line utility?

A. January 1, 2000

B. January 1, 1970

C. January 1, 1950

D. January 1, 1900

Correct Answer: B


Question 11:

A company wants to purchase and implement OnDemand to archive customer billing statements. Due to the amount of data to be archived, they want to use Tivoli Storage Manager (TSM) to store all statements older than one year on cartridge tape. The company doesn plan to implementwant to use Tivoli Storage Manager (TSM) to store all statements older thanone year on cartridge tape. The company doesn\’t plan to implement TSM until next year and is asking questions about the logic of their plan.

What is your response?

A. OnDemand and TSM must be installed at the same time to accomplish their goal.

B. OnDemand can be installed now and TSM can be added at any time in the future with no special considerations.

C. OnDemand can be installed now and TSM can be added at any time in the future as long as any storage sets are created with this in mind.

D. OnDemand canbe installed now and TSM can be added at any time in the future, but any data archived before TSM is installed will have to be reloaded.

Correct Answer: C


Question 12:

In the OnDemand client, the Notes window allows the user to perform the following actions(assuming the proper user permissions exist) EXCEPT:

A. add a note

B. copy a note

C. delete note(s)

D. edit a note

E. find a note

F. print note(s)

G. sort notes

Correct Answer: D


Question 13:

An SSN (Social SecurityNumber) is a common database field for many applications, but the format of the SSN on different documents can vary. For example, one document uses a 9 digit SSN without dashes or spaces (xxxxxxxxx), another includes spaces (xxx xx xxxx), and a third includes dashes (xxx-xx-xxxx).

Which one of the following methods is used to store the SSN from all applications in a single format?

A. Specify a default format option for the SSN field in each application

B. Remove embedded dash and space characters from theSSN field in each application

C. Remove embedded dash and space characters from the SSN field in the application group

D. Use the MASK option in the FIELD index parameter statement to ignore dashes and spaces in the SSN field

Correct Answer: B


Question 14:

For a single OnDemand instance, which configuration is not valid?

A. Library server, 2 object servers on 3 different machines

B. Library/object server on 1 machine, second object server on a different machine

C. Library/object serveron 1 machine, second library server on a different machine

D. Library/object server on 1 machine, 10 object servers on 10 other machines

Correct Answer: C