Latest Geekcert P2065-749 Exam P2065-749 Dumps 100% Free Download

This dump is 100% valid to pass IBM Technical Sales Mastery Jan 10,2022 Newest P2065-749 QAs exam. The only tips is please do not just memorize the questions and answers, you need to get through understanding of it because the question changed a little in the real exam. Follow the instructions in the Geekcert Technical Sales Mastery Newest P2065-749 vce IBM i2 Intelligence Technical Mastery Test v2 PDF and VCEs. All Geekcert materials will help you pass your IBM Technical Sales Mastery exam successfully.

Geekcert – leader of P2065-749 certifications, latest dumps, guaranteed pass. Geekcert – help you prepare for P2065-749 certification exams. latest update, most accurate and high pass rate. association of certification P2065-749 exam resources – Geekcert. Geekcert – your reliable partner and professional P2065-749 certification exam material provider.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest P2065-749 preparation materials from IBM Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/p2065-749.html

The following are the P2065-749 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our P2065-749 dumps.We have sample questions for P2065-749 free dumps. You can download and check the real questions of updated P2065-749 dumps.

Question 1:

BM i2 Fraud Intelligence Analysis cannot work with existing detection systems.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 2:

The IAP command services push events to:

A. Search Index

B. Event Management platform

C. Event Listener

D. The Event Bus

Correct Answer: C


Question 3:

The event listener is part of:

A. Analyst desktop

B. Write server

C. Read Server

D. None of the above

Correct Answer: D


Question 4:

AP 3.0.5 requires a reverse proxy server to direct read/write requests to the appropriate location.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 5:

Which Social Network Analysis centrality measure is the most suitable to identify gatekeeper entities in a computer network?

A. Closeness

B. Betweenness

C. Degree

D. Eigenvector

Correct Answer: A


Question 6:

What are the software components of Intelligent Law Enforcement?

A. Analysts Notebook, Ibridge and Coplink

B. Coplink, Intelligent Analysis and Intelligent Operations

C. Coplink. Cognos and SPSS

D. Websphere,Intelligent analysis. Coplink

Correct Answer: D

Reference: http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg27036910andaid=1


Question 7:

IBM i2 Healthcare solution is designed to detect and analyze the multitude of fraud schemes from both the provider and the beneficiary side, and to alert investigators to the interrelationships between the two that can be indicative of more sophisticated criminal fraud rings.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 8:

Which is NOT part of the IAP security model?

A. ARPASECcntrl 6.5.32

B. Security Classification-based on the clearance level of the user.

C. Role based security-based on the users roles or groups

D. Compartment based security-based on the user\’s need to know

Correct Answer: B

Reference: http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg27042326andaid=1


Question 9:

In order to get the fastest value from Intelligent Law Enforcement the recommended rollout would be:

A. Deploy ILE console, deliver core analysis capabilities, populate the operational store

B. Populate the operational store, deploy the ILE console, deliver core analysis capabilities

C. Core analysis capabilities, populate operational store, deploy the ILE console

D. None of the above

Correct Answer: C