Latest Geekcert H13-611 Exam H13-611 Dumps 100% Free Download

This is a note. Please give me your attention if you are preparing for your Huawei Latest H13-611 exam questions exam. It is really a tough task to pass HCNA-Storage Latest H13-611 exam questions exam. However, Geekcert will help you on that with the most comprehensive PDF and VCEs of the latest HCNA-Storage Newest H13-611 pdf dumps exam questions, covering each and every aspect of HCNA-Storage Jan 10,2022 Hotest H13-611 vce dumps HCNA-Storage-BSSN(Building the Structure of Storage Network) exam curriculum.

H13-611 study guide | H13-611 prep | H13-611 exams questions | the H13-611 exam. Geekcert H13-611 training. Geekcert the most professional it certification exam preparation guide. help you to pass all your H13-611 certification easily. Geekcert – H13-611 certification with money back assurance. Geekcert – latest update source for all H13-611 certification exams.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H13-611 preparation materials from Huawei Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/h13-611.html

The following are the H13-611 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H13-611 dumps.H13-611 free dumps are questions from the latest full H13-611 dumps. Check H13-611 free questions to get a better understanding of H13-611 exams.

Question 1:

Which of the following are the 3 layers of components that storage systems are made up of? (Choose three.)

A. Storage Analysis

B. Storage Solution

C. Storage Software

D. Storage Hardware

Correct Answer: BCD


Question 2:

Which of the following dimensions are often used to express the data used in Big Data scenarios? (Choose all that apply.)

A. Variety

B. Velocity

C. Verticality

D. Volume

Correct Answer: ABD


Question 3:

Based on common ICT architecture, what effect does network latency have on the performance of networks?

A. Low latency will cause network performance to drop.

B. Higher latency has better network performance.

C. Higher latency allows more data to be transmitted.

D. Low latency allows quicker data transmission in networks.

Correct Answer: D


Question 4:

IP SAN uses underlying optical networks to connect servers and storage systems.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 5:

Which of the following best describes SDN?

A. Decoupling of the data plane and control plane in networks.

B. Using a software program to manage your network.

C. Using hardware to manage the network.

D. The virtualization of network services to achieve better efficiency and scalability.

Correct Answer: B


Question 6:

You need to manually set free disks as hot spare disks in a Huawei OceanStor V3 storage system when you use RAID 2.0 .

A. FALSE

B. TRUE

Correct Answer: A


Question 7:

What is a storage array?

A. A system that manages the network functions and carries the data traffic from host to storage.

B. A system that handles the interconnection of hosts to disks drives and allows hosts to directly access the disks and use it as local drives.

C. A system that has the management software that can provide access to its sets of hard drives or tape libraries for the purpose of data access and storage.

D. A system that handles the communication of data from end users to its storage location and provide confirmation on successful storage.

Correct Answer: B


Question 8:

If no data migration plan is set, with SmartTier enabled, there will be no data movement at all between tiers.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 9:

Which of the following technologies are able to quickly obtain valuable information from a variety of data types in a short period of time from a collection of vast amounts of data?

A. Cloud

B. Internet Of Things

C. Social Media

D. Big Data

Correct Answer: D


Question 10:

Based on the new industrial revolution, what are the changes in the trend of ICT? (Choose all that apply.)

A. ICT is slowly being replaced by other new technologies such as IT and CT.

B. The initial phases of ICT focuses on office automation but slowly changed towards changing business flows.

C. ICT trend is changing slowly with little significant changes.

D. ICT has become the core in the production systems in the recent years.

Correct Answer: BD


Question 11:

Statement 1: Multimode optic cables are usually longer than single mode cables.

Statement 2: Sharp cable bends lead to weaker signal at the end of the cable.

A. Both statements 1 and 2 are false

B. Statement 1 is true and 2 is false

C. Statements 1 and 2 are both true

D. Statement 1 is false and statement 2 is true

Correct Answer: D


Question 12:

Statement 1: RAID 2.0 is NOT based on traditional RAID technologies.

Statement 2: RAID 2.0 has excellent rebuild characteristics.

A. Statement 1 is false and statement 2 is true.

B. Statement 1 is true and statement 2 is false.

C. Statements 1 and 2 are both true.

D. Both statements 1 and 2 are false.

Correct Answer: A


Question 13:

Statement 1: MLC drives are optimal when used for high intensity writes to that disk.

Statement 2: The latency of SSD drives is about 0.1 s.

A. Statement 1 is false; Statement 2 is true

B. Statement 1 and 2 are true

C. Statement 1 is true; Statement 2 is false

D. Statement 1 and 2 are false

Correct Answer: A


Question 14:

Statement 1: A port can be listed in multiple zones.

Statement 2: A switch configuration can contain multiple zones.

A. Statement 1 and 2 are true.

B. Statement 1 is false; Statement 2 is true.

C. Statement 1 is true; Statement 2 is false.

D. Statement 1 and 2 are false.

Correct Answer: A


Question 15:

Which of the following statements about block virtualization technology for Huawei storage systems are correct? (Choose all that apply.)

A. A CKG is the unit used in applying for space, releasing space, and relocating data.

B. Data reconstruction efficiency improves significantly.

C. A RAID group is formed in the unit of physical disks.

D. Data is distributed to all disks, fully leveraging the read/write processing capability of a storage system.

Correct Answer: ABD