Latest Geekcert H12-711 Exam H12-711 Dumps 100% Free Download

Test your preparation for Huawei HCNA Jan 10,2022 Newest H12-711 pdf dumps with these actual HCNA Latest H12-711 pdf new questions below. Exam questions are a sure method to validate one’s preparation for actual certification exam.

Geekcert – pass all H12-711 certification exams easily with our real exam practice. latest update and experts revised. Geekcert – find all popular H12-711 exam certification study materials here. our expert team is ready to help you to get your certification easily. Geekcert – H12-711 certification with money back assurance.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H12-711 preparation materials from Huawei Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/h12-711.html

The following are the H12-711 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H12-711 dumps.The following questions and answers are from the latest H12-711 free dumps. It will help you understand the validity of the latest H12-711 dumps.

Question 1:

Configuration [LNS-l2tp10] allow l2tp virtual-template 1 remote client1 in,client1 mean?

A. The end of the tunnel name

B. On the end of the tunnel name

C. The end of the account name to initiate certification

D. Peer initiates an authentication account name

Correct Answer: B


Question 2:

In SVN3000 configuration, set the port number if the Web interface and IP address to bind to port other than 443,then enter the IP address of the Web interface login next,followed by the IP address,please add ” : port “, such as “https:// xxxx:port”, otherwise it will not log the Web interface.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 3:

SVN TCP port forwarding applications include three static ports: single-port single- server,single-port multi- server,multi-port multi-server.The following are single-port single server?

A. Outlook

B. FTP

C. Lotus Notes

D. Http

Correct Answer: D


Question 4:

Which of the following business functions SSL VPN will be used to control?(Choose two)

A. Web Proxy

B. File Sharing

C. Port Forwarding

D. Network expansion

Correct Answer: CD


Question 5:

How to see the number of matches the ACL()

A. display current-configuration

B. display ACL all

C. display startup saved-configuration

D. display device

Correct Answer: B


Question 6:

L2TP VPN,and L2TP tunnels and sessions on the statement is correct:(Choose two)

A. Between the same pair of LAC and LNS can create multiple L2TP tunnel,the tunnel consists of a control connection and at least one session (Session) composition

B. Tunnel multiplexed on the session connection for the session,said carrying PPP tunnel connecting each

C. After the session connection must be established successfully in the tunnel

D. L2TP tunnel control message transmission, data message transmission in the session

Correct Answer: AC


Question 7:

In the TCP three-way handshake,for packet SYN (seq = b, ack = a 1), the following statement is there?

A. Confirmation of the number of data packets is b

B. A 1 on the number of packets that are recognized

C. A desired number of the next data packet received is b

D. A desired number of the received packet is a 1

Correct Answer: D


Question 8:

Which TSM system supports the following authentication methods?(Choose three)

A. User Name Password Authentication

B. MAC address authentication

C. Fingerprint Authentication

D. LDAP Authentication

Correct Answer: ABD


Question 9:

GRE encapsulation is a work in which of the following interfaces (protected data stream arriving at the interface)?

A. interface tunnel 1

B. interface Ethernet 0/0(within the network)

C. interface Ethernet 0/0(external network)

D. interface loopback 1

Correct Answer: A


Question 10:

TSM systems enable the “Monitoring DHCP settings” strategy, end users will be forced to only use DHCP to obtain an IP address automatically.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 11:

Which of the following security zones can be conditionally deleted?

A. Regional Security

B. trust region

C. untrust area

D. dmz area

Correct Answer: A


Question 12:

Stateful inspection firewall can detect TCP protocol,butcannotdetect UDP, since UDP is a connectionless protocol face.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 13:

When you configure NAT through the web,you need to configure the trust and untrust regional inbound direction,you need to select the security domain trust area in front,untrust area on the back.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 14:

Which of the following algorithms in IPSec encryption algorithm does not belong?

A. DES

B. SHA1

C. 3DES

D. AES

Correct Answer: B


Question 15:

Which of the following are the first stage of IKE exchange mode?(Choose two)

A. Master Mode

B. Aggressive Mode

C. Fast mode

D. Passive mode

Correct Answer: AB