Latest 1Z0-1056-21 Exam 1Z0-1056-21 Dumps 100% Free Download

Attention please! Here is the shortcut to pass your Apr 20,2022 Newest 1Z0-1056-21 study guide exam! Get yourself well prepared for the Enterprise Resource Planning (ERP) Newest 1Z0-1056-21 pdf Oracle Financials Cloud: Receivables 2021 Implementation Essentials exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1Z0-1056-21 actual tests. With We latest 1Z0-1056-21 new questions, you’ll pass the Enterprise Resource Planning (ERP) Newest 1Z0-1056-21 practice Oracle Financials Cloud: Receivables 2021 Implementation Essentials exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-1056-21 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1Z0-1056-21 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-1056-21 dumps.If you need to check sample questions of the 1Z0-1056-21 free dumps, go through the Q and As from 1Z0-1056-21 dumps below.

Question 1:

Your customer has three sites defined in the system, site 1, site 2, and site 3. All sites have their own billing strategy defined and Balance Forward Billing is enabled for site 1 and Site 2 at the account level. How will bills be generated?

A. Sites 1, 2, and 3 activities will be included in a single bill.

B. Sites 2 and 3 activities will be included in a single bill.

C. Sites 1 and 2 activities will be included in a single bill.

D. Sites 1 and 3 activities will be included in a single bill.

Correct Answer: C


Question 2:

You have created two transactions with a 30-day payment term. The first transaction is on January 29, 2015 and the second transaction is on January 31, 2015. The invoice date is the same as the system date. Both transactions are assigned an unsigned receipt method that has the lead days set to 60, number of bills receivable rule set to one per customer, and the bills receivable maturity date rule set to latest. Which statement is true when the create bills receivable batch is processed for a customer on January 31, 2015?

A. A Bills Receivable is created with the issue date as January 31, 2015 and the maturity date as March 2, 2015.

B. A Bills Receivable is created with the issue date as January 31, 2015 and the maturity date as February 28, 2015.

C. A Bills Receivable is created with the issue date as January 31, 2015 and the maturity date as March 30, 2015.

D. Two Bills Receivable transactions are created with maturity dates as March 30, 2015 and April 1, 2015.

E. Two Bills Receivable transactions are created with the issue dates as January 29, 2015 and January 31, 2015.

F. Two Bills Receivable transactions are created with the issue date and accounting date as January 29, 2015 and January 31, 2015, respectively.

Correct Answer: D


Question 3:

You are not able to initiate a bankruptcy request at the customer site level on behalf of a customer. Which two conditions are failing? (Choose two.)

A. Preferences must be enabled and Enable Bankruptcy must be set to Yes for the customer.

B. The Collections Administrator creates a bankruptcy request in the Customer Relationship Management (CRM) application and a collector should have the Collection Manager and Customer Profile Administrator roles assigned.

C. Preferences must be enabled and Enable Bankruptcy must be set to Yes in Manage Collections Preferences in the Functional Setup Manager for Advanced Collections.

D. The Collections Manager creates a bankruptcy request in the Customer Relationship Management (CRM) application and a collector should be configured as a resource.

E. Bankruptcy must be applied at the customer level, which includes all transactions at the customer, account, and Site levels.

F. The customer does not have the default strategy and default collector assigned at the customer account and site level.

Correct Answer: BC


Question 4:

Identify three activities that you can perform from the Collections Dashboard. (Choose three.)

A. Verify Customer Payments.

B. Assign a Collector to a delinquent customer.

C. View the Total Amount Due for delinquent customers.

D. Record an activity to create a task or tasks to follow up on a delinquent customer.

E. Update the work status of a work item for a delinquent customer.

Correct Answer: BDE


Question 5:

You have created a sales invoice for $900 USD with an item line of $750 USD and a tax rate of 20%. The

customer has made a payment of $500 USD and you are required to process the cash application to apply

the $500 USD to the item line and $0 USD to tax.

How would you achieve this?

A. Set the credit classification revenue recognition policy to look for Line First and Tax Later.

B. Create a Memo Line or receivable activity to have the check box selected for Apply Item Line First.

C. Set Application Rule Set to Line First–Tax After at the transaction type level and/or a default value at system options.

D. Set Application Rule Set to Line First–Tax After at the transaction source level and/or a default value at the receipt method.

E. Set the payment terms revenue recognition policy to look for Line First and Tax Later.

Correct Answer: C


Question 6:

Which two items are required for customer invoicing? (Choose two.)

A. Lockbox

B. Customers

C. Remit-to-address

D. Customer Profile Class

Correct Answer: AD


Question 7:

Which two determinant types are used in reference data assignment? (Choose two.)

A. Business Unit

B. Account Segment

C. Project Segment

D. Project unit

Correct Answer: AD


Question 8:

A Billing Specialist creates an adjustment for an incorrect invoice that exceeds a user\’s approval limit.

What is the status of the adjustment?

A. Pending Approval

B. Forwarded for Approval

C. Pending Research

D. Approval Required

Correct Answer: A


Question 9:

When a customer opts to make a payment by a credit card, this receipt is identified as a(n) _______________.

A. miscellaneous receipt

B. quick cash receipt

C. manual receipt

D. automatic receipt

E. AutoLockbox receipt

Correct Answer: D


Question 10:

Your customer has a state tax of 20% and a city tax of 10% as non-inclusive tax rates that are applicable on a transaction line. Your invoice has two lines: Line1 with $600 USD and Line2 with $400 USD. What will be the resulting tax and invoice amounts for your tax invoice?

A. state tax of $166.67 USD for the invoice, city tax of $16.67 USD, and an invoice total of $1,184.34 USD.

B. state tax of $166.67 USD for the invoice, city tax of $91.11 USD, and an invoice total of $1,257.78 USD.

C. state tax of $166.67 USD for the invoice, city tax of $91.11 USD, and an invoice total of $1,000 USD.

D. state tax of $200 USD for the invoice, city tax of $10 USD, and an invoice total of $1,210 USD.

E. state tax of $200 USD for the invoice, city tax of $100 USD, and an invoice total of $1,300 USD.

Correct Answer: E


Question 11:

Which two are rules applicable to issue of refunds? (Choose two.)

A. You cannot refund more than either the original receipt amount or the remaining unapplied amount.

B. You can refund receipts that were either remitted or cleared.

C. You can issue a credit card refund to a customer who has made a cash payment.

D. You can refund receipts that are factored.

Correct Answer: AB


Question 12:

Which role provides access to Receivables ?Revenue Adjustments Real Time OTBI Subject area?

A. Revenue Manager

B. Accounts Receivable Manager

C. Accounts Receivable Specialist

D. Billing Specialist

Correct Answer: C


Question 13:

When reversing a receipt, if an adjustment or chargeback exists, how are the off-setting adjustments created?

A. manually, but without using the Adjustment Reversal and Chargeback Reversal activities

B. automatically, but without using the Adjustment Reversal and Chargeback Reversal activities

C. automatically by using the Adjustment Reversal and Chargeback Reversal activities

D. manually by using Chargeback Reversal activities

E. manually by using Adjustment Reversal activities

Correct Answer: C

When you reverse a receipt, if an adjustment or chargeback exists, Receivables automatically generates off-setting adjustments using the Adjustment Reversal and Chargeback Reversal activities.


Question 14:

Which three actions are facilitated through the Reconciliation Summary Report? (Choose three.)

A. drilldown to see reconciliation details and to make reconciling corrections

B. drilldown on the difference amounts to see specific reconciling items and the potential cause of the outof-balance condition

C. drilldown from any of the summarized Receivables and Accounting amounts to see detailed activity

D. drilldown to see details of unaccounted revenue transactions not transferred and posted to the General Ledger

E. drilldown to view data and use standard Excel functions such as sum, find, sort, and filtering without actually downloading to Excel

Correct Answer: BCE


Question 15:

What is the order used to group transaction lines during the AutoInvoice Import process?

A. Transaction Source, Customer Site Profile, Customer Account Profile, system options

B. System options, Customer Site Profile, Transaction Source, Customer Account Profile

C. Transaction Source, Customer Account Profile, Customer Site Profile, system options

D. Transaction Source, Customer Account Profile, system options, Customer Site Profile

Correct Answer: A