Geekcert Huawei H13-621 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

HCNP-Storage Hotest H13-621 exam questions easy pass guidance: Preparing for Huawei HCNP-Storage Jan 10,2022 Latest H13-621 study guide exam is really a tough task to achieve. However, Geekcert provides the most comprehensive PDF and VCEs, covering each knowledge points required in the actual Latest H13-621 QAs exam.

Geekcert H13-621 certification dumps : oracle, ibm and many more. as a leading H13-621 exam study guides provider, Geekcert provides the latest real test practice for hottest cisco, microsoft, comptia, vmware, ibm, hp, oracle, citrix exams. 100% real and latest. pass your H13-621 exam in 1 day with Geekcert. get H13-621 certification with Geekcert study materials and practice tests.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H13-621 preparation materials from Huawei Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/h13-621.html

The following are the H13-621 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H13-621 dumps.Questions and answers from H13-621 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full H13-621 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

In the multipath environments of iSCSI link, for failover failures, which aspects will be usually diagnosed? (Selected 3 answers)

A. Confirm the compatibility of open-iscsi and multipath

B. Check Multipath Service started or not and Multipath module loading

C. Check Controller Status, especially Peer controller

D. Check the Parameter configuration of /etc/iscsi.conf document ConnFailTimeout=0

Correct Answer: ABC


Question 2:

Which of the following opinions about storage system boot failure or abnormal problem diagnosis are correct?

A. After the system is powered on, the control box is not normal boot within 1s minutes (system status indicator has been flashing orange), you can preliminarily determine the system fail to power on.

B. When storage system is powered on, ISM cannot login successfully, you can determine the system boot failurE.

C. After the storage is powered on, the controller indicator light is red, you can determine the system boot failure

D. After the system is powered on, login MML and executive sys status to check the system status. If the status of System Running Status is flash cache, you can determine the system boot failurE.

Correct Answer: A


Question 3:

Synchronous remote replication connection between two storage array can use FC link or iSCSI link, and which can use the two kinds of links to connect at the same timE.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 4:

Under AIX system, the method of checking initiator node name can through smitty devicE.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 5:

Which does not belong to HostAgent component?

A. HyperManager server

B. InbandAgent

C. ConsistentAgent

D. HyperManager client

Correct Answer: D


Question 6:

Which of the following commands are scanning disk under AIX? (select 2 answers)

A. lsdev

B. lsdev -Cc disk

C. cfgmgr -v

D. cfgmgr-liscsiO

Correct Answer: CD


Question 7:

Which are the troubleshooting steps of fault diagnosis for iSCSi host link? (Select 3 Answers)

A. check the indicator light of the host network ports, storage host port is normal or not

B. checked whether there is any quality problem of network cable (replacement method)

C. check the status of ISM interface iSCSI host port

D. check whether the host can ping storage business IP and telent port is successful or not, such as Telnet IP 362O

Correct Answer: ABC


Question 8:

Two reliability of 8O% device formed a parallel system, what is the reliability of the system?

A. 64%

B. 6O%

C. 8O%

D. 96%

Correct Answer: D


Question 9:

Under AIX platform, what command is to check the host mounts all devices?

A. cfgmgr -v

B. lspv

C. lsdev -Cc disk

D. rmdev -dl hdisk2

Correct Answer: B


Question 10:

Which of the following operation process of virtual snapshot about storage array is correct?

A. create virtual snapshot – > create resource pool – > activate virtual snapshot – > virtual snapshot rolled back

B. create virtual snapshot – > activate virtual snapshot – > create resource pool – > virtual snapshot rolled back

C. create resource pool – > create virtual snapshot – > activate snapshot snapshot – > virtual snapshot rolled back

D. None of the above is correct

Correct Answer: C


Question 11:

Under Linux, which are the basic principles of the dd command test performance tuning? (Select 3 Answers)

A. read and write by bytes, collect performance data in an all-round way

B. it suggest that setting up reading and writing block is from big to small

C. in the process of reading and writing and performance testing, for IO influence factors, need to analysis, and find out the reason

D. analysis from small to large, and analysis of the online business is more efficient at the same time

Correct Answer: ABC


Question 12:

For the storage array products, which of the following reasons will cause full amount LUN copy fault? (Select 3 Answers)

A. the source LUN failure

B. target LUN failure

C. link failures

D. there is insufficient space on the resource pool

Correct Answer: ABC


Question 13:

Cache mirroring technology means that data is written to a controller, at the same time, to which module will the data be written?

A. to end controller mirroring Cache

B. data safe

C. the server Cache

D. the hard disk cache

Correct Answer: A


Question 14:

Mid-range storage products of 0ceanStor series own original dual-motor control technology, dual controllers both have same size and specifications of the Cache, which make the data has Cache on both local controller and remote controller, namely write Cache data of the two controllers can backup through mutual mirroring, to ensure the data security and integrity, improve the reliability of the write dat

A.

B. True

C. False

Correct Answer: A


Question 15:

Which of the following methods and techniques are used in S5000T storage system to improve the performance? (Select 3 Answers)

A. dynamic flow control

B. smartcachetechnology

C. Cache prefetching technique

D. Cache mirroring technology

Correct Answer: ABC