Free Sharing Updated MA0-103 VCE and PDF Exam Practice Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your Apr 26,2022 Newest MA0-103 vce dumps exam! Get yourself well prepared for the McAfee Product Specialist Newest MA0-103 vce dumps McAfee Certified Product Specialist – DLPE exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update MA0-103 vce. With We latest MA0-103 practice tests, you’ll pass the McAfee Product Specialist Hotest MA0-103 exam questions McAfee Certified Product Specialist – DLPE exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest MA0-103 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the MA0-103 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our MA0-103 dumps.If you need to check sample questions of the MA0-103 free dumps, go through the Q and As from MA0-103 dumps below.

Question 1:

To meet specific requirements for managed systems in four different regions, an organization has customized several values within DLPE Agent Configuration policies. The four different Agent Configuration policies have been applied to objects in the ePO System Tree. Prior to an upgrade the four different Agent Configuration policies can be backed up through which of the following methods?

A. The DLP Policy, File, Save as feature

B. The DLP Policy, File, Export Policy to HTML feature

C. The DLP Policy, File, Synchronize Templates feature

D. The McAfee ePolicy Orchestrator Policy Catalog feature

Correct Answer: D


Question 2:

What rule prevents unauthorized executables and potential malware from running directly from Removable Storage Devices?

A. Removable Storage Protection Rule

B. Removable Storage File Access Rule

C. Removable Storage Device Rule

D. Removable Storage File Block Rule

Correct Answer: B


Question 3:

When detected, which of the following must be categorized with the highest severity?

A. User makes a purchase online with personal credit cards

B. User emails a copy of a spreadsheet with credit card numbers of all customers to personal email to continue work from home

C. User copies a spreadsheet with credit card numbers of all customers to an encrypted device to continue work from home

D. User files an online form and includes their own personally identifiable information

Correct Answer: B


Question 4:

How can DLP be used to prohibit users from sending confidential files to partners?

A. Create a partner list definition and add to applicable protection rules

B. Create a partner list and apply to device control C, Use protection rules to stop copying of confidential files

C. Prevent confidential files from being used

Correct Answer: A


Question 5:

An employee attempts to copy sensitive data from the Oracle HR database into a Microsoft Word document. To prevent a violation of employee privacy, what actions should the administrator define in the DLPe rule?

A. The paste should be blocked

B. The paste should be monitored, and the employee notified

C. The paste should be encrypted and stored pending further evaluation of the data being copied

D. The file access protection should be blocked and the employee\’s system locked down

Correct Answer: A


Question 6:

What must be deployed to all target computers before an endpoint policy can be distributed?

A. A Policy Analyzer

B. A DLP global policy

C. The McAfee DLPe extension

D. A supported version of McAfee Agent

Correct Answer: D


Question 7:

To remove files from quarantine, which of the following is required?

A. Quarantine release key

B. Restore from quarantine

C. Quarantine purge

D. Agent bypass Code

Correct Answer: A


Question 8:

Which of the following DLP features could be used to target suspicious activity during the first phase of an attack at the hardware layer?

A. Removable Storage device rules

B. Unmanageable device class

C. File system protection rules

D. Network communication protection rules

Correct Answer: A


Question 9:

Managed McAfee DLPe clients receive the Global Policy through which of the following?

A. Active Directory Group Policy.

B. McAfee Agent ASCI.

C. Shared Folder defined in the local registry.

D. Internal Software Distribution Tool.

Correct Answer: B


Question 10:

Which of the following McAfee tools are useful to collect McAfee product data from a computer so that the problem can be analyzed and resolved by McAfee Technical Support?

A. ePO-MVT (McAfee Virtual Technician)

B. Minimum Escalation Requirements (MER) tools

C. McAfee Profiler

D. extra DAT

Correct Answer: B


Question 11:

An organization\’s call center uses shared computers for 24×7 operations. Shifts are staffed by employees and contractors. As part of established business processes employees are authorized to use removable storage devices while contractors are prohibited from using these types of devices. To create flexible Removable Storage Device Rules which type of policy assignment can the DLP Endpoint Administrator configure?

A. Computer Assignment Group policy

B. Local Users policy

C. User Assignment Group

D. Privileged Users policy

Correct Answer: C


Question 12:

The DLPe Administrator configures a Web Post Protection rule with a blocking reaction. The administrator does not configure a Web Destination definition. What is the result?

A. Uploads containing protected information are blocked for both internal and external websites

B. Uploads containing protected information are blocked only for external websites

C. Uploads containing protected information are blocked only for internal websites

D. None of the uploads containing protected information are blocked

Correct Answer: A


Question 13:

The DLP agent status dashboard monitor displays “no data found”. Which server task should be reviewed?

A. DLP incident tasks runner

B. DLP MA properties reporting task

C. DLP policy push task

D. DLP dashboard status task

Correct Answer: B


Question 14:

How can incident data be exported?

A. Select specific events in DLP manager to export incident data

B. Run reports or queries to generate specific report and export incident data

C. Use database administration to export incident data

D. Run incident task manager to export incident data

Correct Answer: B


Question 15:

Which of the following proactively helps prevent data loss?

Removable Storage Devices with a file system, when connected to a computer

A. notify the user of potential data loss.

B. send an email to the user\’s manager.

C. generate an incident that is reported to the security team.

D. are blocked.

Correct Answer: D