Free Sharing Updated 2v0-41.19 VCE and PDF Exam Practice Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your May 11,2022 Latest 2v0-41.19 QAs exam! Get yourself well prepared for the VCP-NV 2019 Latest 2v0-41.19 practice VMware Professional NSX-T Data Center 2.4 exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 2v0-41.19 exam questions. With We latest 2v0-41.19 practice tests, you’ll pass the VCP-NV 2019 Hotest 2v0-41.19 vce VMware Professional NSX-T Data Center 2.4 exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 2v0-41.19 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 2v0-41.19 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 2v0-41.19 dumps.Free sample questions of 2v0-41.19 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real 2v0-41.19 dumps.

Question 1:

Which two commands are used to query the arp-table of a logical switch? (Choose two.)

A. get logical-switch arp-table

B. get logical-switch arp-table

C. get logical-switch arp-table

D. get logical-switch arp-table

E. get logical-switch arp-table

Correct Answer: AB

Reference: https://vdc-download.vmware.com/vmwb-repository/dcr-public/c3fd9cef-6b2b-4772-93be-3fe60ce064a1/1f67b9e1-b111-4de7-9ea1-39931d28f560/NSX-T Command-Line Interface Reference.html


Question 2:

A security administrator needs to configure a firewall rule based on the domain name of a specific application.

Which field in a distributed firewall rule does the administrator configure?

A. Policy

B. Profile

C. Service

D. Source

Correct Answer: B

On the Profile page, choose which profiles to apply the rule to. For most servers, you should apply the rule to all three profiles, because servers are usually continually connected to a single network. For mobile computers in domain environments, you typically need to apply firewall rules only to the Domain profile.

Reference: https://www.microsoftpressstore.com/articles/article.aspx?p=2224362andseqNum=2


Question 3:

A customer is planning deployment of a third-party OpenStack application. Which is used to grant permissions to the application on NSX Manager?

A. Guest Identity

B. Cloud Identity

C. Principal Identity

D. API Identity

Correct Answer: D

The Enterprise Administrator role gets the same access to the NSX Manager appliance and the API as the NSX Manager admin user. The other NSX roles get read-only access to the NSX Manager appliance and the API. Reference: https://docs.vmware.com/en/VMware-NSX-Data-Center-for-vSphere/6.4/com.vmware.nsx.admin.doc/GUID-A8808B7C-799B-4F9A-AA53-270D1AD89247.html


Question 4:

What are three functions of a Tier-0 Gateway in a multi-tenant service provider environment? (Choose three.)

A. acts as a default gateway for the tenant workloads

B. enables east-west connectivity to the tenant workloads

C. interconnects the Tier-1 gateways of multiple tenants

D. provides isolation between the tenants

E. provides first-hop routing for the tenant workloads

F. enables north-south connectivity to the tenant workloads

Correct Answer: CDF


Question 5:

What are the supported N-VDS modes?

A. DPDK Datapath

B. Enhanced Datapath

C. Overlay Datapath

D. Standard Datapath

E. Secure Datapath

Correct Answer: BD

N-VDS Mode: There are 2 modes for N-VDS: Standard or Enhanced Datapath.

Reference: http://www.vstellar.com/2018/08/03/learning-nsx-t-part-8configuring-transport-zone-and-transport-nodes/


Question 6:

What is the most restrictive NSX-T built-in role which will allow a user to apply configuration changes on a NSX Edge?

A. Network Operator

B. Network Engineer

C. Cloud Service Administrator

D. NSX Administrator

Correct Answer: B

Reference: https://docs.vmware.com/en/VMware-NSX-T-Data-Center/2.4/administration/GUID-26C44DE8-1854-4B06-B6DA-A2FD426CDF44.html


Question 7:

Refer to the exhibit.

An administrator Is trying to configure a medium load balancer in a production environment, but is getting the error message shown in the exhibit. Which step must the administrator perform to remediate the problem?

A. Reduce the size of the virtual pool.

B. Restart the NSX Manager.

C. Power-off the existing load balancer and change its size.

D. Place the Tier-1 Gateway in a large edge cluster and redeploy the load balancer.

Correct Answer: D


Question 8:

An NSX administrator would like to export syslog events that capture messages related to NSX host preparation events. Which message ID (msgid) should be used in the syslog export configuration command as a filter?

A. SYSTEM

B. FABRIC

C. MONITORING

D. GROUPING

Correct Answer: B


Question 9:

Which network tool cloud an administrator use on an ESXi 6.7 host to capture packets when troubleshooting connectivity issues?

A. Wireshark

B. pktcap-uw

C. net-stats

D. tcpdump

Correct Answer: B

If you do when troubleshooting connectivity issues on your Virtualization environment. This post will help you to capture Network traffic on ESXi host using pktcap-uw tool.

Reference: http://www.vmwarearena.com/how-to-capture-network-trafficpacket-on-esxi-hosts/


Question 10:

Which two statements describe the characteristics of the Services Router (SR) component of a Tier-0 Gateway? (Choose two.)

A. Edge cluster is mandatory for SR to be created.

B. SR can exist on both hypervisor transport nodes and Edge transport nodes.

C. SR is automatically created when stateful services are enabled.

D. Edge transport nodes are required for SR to be created.

E. SR can be created from the NSX Advanced Networking and Security tab in the UI.

Correct Answer: AE


Question 11:

An NSX administrator is migrating vSphere port groups configured in vSphere to N-VDS.

What are two migration options? (Choose two.)

A. Migrate vSphere port groups using the esxcli command line.

B. Migrate vSphere port group through the NSX Manager API Calls.

C. Migrate Networking from the vCenter Server.

D. Migrate from the NSX Manager UI, go to Fabric -> Profile -> Uplink Profiles path.

E. Migrate from the NSX Simplified UI> Click Transport Node > Configure NSX > PNIC Only Migration path.

Correct Answer: AD


Question 12:

What is the function of a domain in a NSX-T Data Center?

A. defines the scope of transport zones

B. defines the scope of security policies and groups

C. defines the scope of physical networks

D. defines the scope of transport nodes

Correct Answer: D

Reference: https://docs.vmware.com/en/VMware-NSX-T-Data-Center/2.4.0/rn/VMware-NSX-T-Data-Center-240-Release-Notes.html


Question 13:

Which port is used by a transport node to communicate with NSX Manager in NSX-T Data Center 2.4?

A. 5671

B. 1234

C. 1235

D. 5678

Correct Answer: A

Reference: https://docs.vmware.com/en/VMware-NSX-T-Data-Center/2.4/nsxt_24_install.pdf


Question 14:

Which three teaming policy modes are supported by NSX-T Data Center? (Choose three.)

A. Destination MAC

B. Failover Order

C. Load Balanced Source

D. Load Balanced Source IP

E. Destination Port

F. Load Balanced Source MAC

Correct Answer: BCF


Question 15:

An NSX administrator wants to create a Tier-0 Gateway to support equal cost multi-path (ECMP) routing. Which failover detection protocol must be used to meet this requirement?

A. Host Standby Router Protocol (HSRP)

B. Beacon Probing (BP)

C. Virtual Router Redundancy Protocol (VRRP)

D. Bidirectional Forwarding Detection (BFD)

Correct Answer: D