Free Sharing Geekcert Updated IBM P2090-011 VCE and PDF Exam Practice Materials

IBM IBM Information Management Jan 10,2022 Hotest P2090-011 study guide exam is very popular in IT certification field, many Newest P2090-011 pdf dumps IBM InfoSphere Change Data Capture Technical Mastery Test v2 candidates choose to take the IBM Information Management Newest P2090-011 study guide exam and get the certifications. There are many resource online offering the IBM Latest P2090-011 practice exam preparation materials, we conclude that Geekcert can help you pass your test easily with IBM Latest P2090-011 study guide exam questions. Choose Geekcert to get your IBM IBM Information Management Hotest P2090-011 study guide certification.

get P2090-011 certification with Geekcert study materials and practice tests. P2090-011 certification training tips | resources for P2090-011 exam study P2090-011 certification application guide and P2090-011 training. Geekcert – help candidates on all P2090-011 certification exams preparation. pass P2090-011 certification exams, get it certifications easily.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest P2090-011 preparation materials from IBM Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/P2090-011.html

The following are the P2090-011 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our P2090-011 dumps.Although questions are from P2090-011 free dumps, the validity and accuracy of the P2090-011 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

The default port number 10101 assigned to Access Server is ________________.

A. a fixed value pre-assigned by the software that can never be changed

B. a fixed value assigned by users at the time of installing the software

C. automatically assigned based on the license key

D. updatable by editing the Management Console properties

Correct Answer: D


Question 2:

Which of the following will be a valid SOURCE for “InfoSphere Change Data Capture (CDC) for Oracle Triggers”?

A. Local Oracle databases running on any supported platform

B. Remote Oracle databases running on any supported platform

C. Both local and remote Oracle databases running on any supported platform

D. Heterogeneous databases running on any supported platform

Correct Answer: A


Question 3:

Which of the following database objects can be replicated while integrating heterogeneous data sources?

A. Tables and Stored Procedures

B. Tables and Tablespaces

C. Tables and Views

D. Table objects only

Correct Answer: D


Question 4:

Which additional step may be needed to configure bi-directional replication?

A. specify \’Conflict Detection\’ rules

B. specify Primary Key

C. specify a Unique Index

D. restart the CDC source instance

Correct Answer: A


Question 5:

Which of the following statements about \’Create CDC instance\’ is TRUE?

A. CDC instance creation will fail if logging is turned off at the source.

B. CDC instance creation will fail if logging is turned off at the target.

C. CDC instance creation will succeed with a warning message, if logging is turned off.

D. CDC instance creation will fail if logging is turned off both at the source and the target.

Correct Answer: C


Question 6:

Which of the following sets of replication modes is supported in CDC?

A. Refresh, Net Change, Periodic

B. Refresh, Continuous, Real-Time

C. Refresh, Net Change, Continuous

D. Log Based, Event Based, Trigger Based

Correct Answer: C


Question 7:

Can CDC be a part of the solution to migrate a customer environment from one hardware system to another?

A. CDC can be used to migrate both the Data and Application environments.

B. CDC can be used to migrate only the Data environment.

C. CDC can be used to migrate only the Application environment.

D. CDC can not help in migrating a customer environment between two hardware systems.

Correct Answer: B


Question 8:

Which of the following will be a valid SOURCE for “InfoSphere Change Data Capture for Oracle Replication”?

A. Oracle database running on any supported platform

B. Oracle database running on Windows platform only

C. Any heterogeneous data source running on any supported hardware platform

D. Any heterogeneous data source running on Windows platform

Correct Answer: A


Question 9:

Which of the following products belongs in the IBM Data Replication products family?

A. InfoSphere Replication Server

B. InfoSphere Classic Replication Server

C. InfoSphere Change Data Capture

D. All of the above.

Correct Answer: D


Question 10:

A subscription is \’Parked\’ if ________________.

A. the subscription has finished executing a cycle

B. the subscription has finished the initial refresh and is waiting for new changes

C. the subscription has been copied/promoted/imported or renamed

D. the subscription has been deactivated

Correct Answer: D


Question 11:

Which of the following connection methods is used to integrate CDC with IBM Cognos?

A. Native IBM CognosNow! Web interface

B. Database Tables and Message Queues

C. Flat File, Direct Connect and Database Tables

D. Flat File, Direct Connect, Database Tables and Messaging Queues

Correct Answer: B


Question 12:

Is CDC capable of replicating DDL changes?

A. Yes, this capability is natively built in to all editions of CDC.

B. Yes, this capability can be implemented using CDC user exits.

C. Yes, but this capability is limited to certain data sources and platforms at this time.

D. None of the above.

Correct Answer: C


Question 13:

Which of the following capabilities are available when integrating CDC with DataStage using Direct Connect method?

A. Auto-start/stop of DataStage Job

B. Two-way communication for status updates with CDC DataStage object

C. The ability to generate a default DataStage job using CDC that can be imported into and customized using DataStage

D. All of the above.

Correct Answer: D


Question 14:

How is Zero Latency replication capability architected in CDC?

A. Zero Latency replication capability is natively built in to all IBM replication products.

B. Zero Latency replication capability is possible, if plenty of system resources (CPU, memory, bandwidth etc) are allocated to CDC.

C. Zero Latency replication capability is built into the Advanced and Ultimate editions of CDC that can be purchased for an additional licensingfee.

D. Zero Latency replication is possible only when every component participating in the overall replication solution is tuned for best performance.Therefore IBM will not provide explicit guarantees for Zero Latency while selling CDC to its customers.

Correct Answer: D


Question 15:

Which of the following statements about the Access Server is FALSE?

A. Operating system users can connect to the Access Server.

B. Access Server can be accessed by one or more remote Management Consoles.

C. Multiple Access Server services are permitted in a given CDC environment.

D. None of the above.

Correct Answer: A