Free Providing Geekcert Huawei H12-322 VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

One of my colleague recommend me that Geekcert Huawei Other Certification Jan 10,2022 Hotest H12-322 study guide dumps are effective and helpful. Thank goodness I followed up with him and choose Geekcert as my assistance on my Huawei Other Certification Newest H12-322 study guide Huawei Certified Network Professional – Wireless Local Area Network- Planning and Optimizing Enterprise WLAN certification exam! I passed my Huawei Huawei Other Certification Newest H12-322 practice exam very easily. I was lucky, all my questions in the exams were from my Huawei Huawei Other Certification Hotest H12-322 vce dumps dumps.

Geekcert H12-322 certification dumps : oracle, ibm and many more. Geekcert – leading provider on all H12-322 certification real exam practice and test questions and answers. Geekcert – help all candidates pass the H12-322 certification exams easily. Geekcert 100% accurate exam brain dumps with latest update. download the free H12-322 demo to check first.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H12-322 preparation materials from Huawei Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/h12-322.html

The following are the H12-322 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H12-322 dumps.H12-322 free dumps are questions from the latest full H12-322 dumps. Check H12-322 free questions to get a better understanding of H12-322 exams.

Question 1:

What are the precautions in using the WLAN Survery PAD survey tool for pre-sales network planning?

A. There must be a survey of the construction environment and know the corresponding scale

B. Label the obstacle information as detailed as possible, keeping it consistent with the actual environment.

C. The customer\’s needs must be clear, and the actual number of people needs to consider the concurrency rate according to the actual situation.

D. For some unclear information, the surveyor is required to estimate relevant information for surveying.

Correct Answer: ABC


Question 2:

When using a fat AP and a terminal to test the attenuation of an obstacle, it is best to bring the signal source close to the wireless terminal and the obstacle so that the test data is accurate.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 3:

When planning the AC to authenticate the AP, what are the three methods that can be selected?

A. mac-auth

B. sn-auth

C. mac-sn-auth

D. no-auth

E. ip-auth

Correct Answer: ABD


Question 4:

What are the advantages of PoE switches compared to PoE power injectors?

A. PoE switches are low cost

B. Remotely manage PoE ports

C. No additional power cord required

D. Can be managed centrally

E. UPS equipment is no longer needed

Correct Answer: BCD


Question 5:

From the general business application of the high-density stadium, which of the following requires the lowest bandwidth?

A. Video

B. IM

C. Web

D. Email

E. VoIP

Correct Answer: B


Question 6:

Without considering the MIMO gain, what is the correct description about EIRP?

A. In wireless communication engineering, EIRP is commonly used to measure the strength of interference and the ability of the transmitter to transmit strong signals.

B. The product of the power supplied by the EIRP to the antenna of the radio transmitter and the absolute gain of the antenna in a given direction

C. EIRP represents the transmit power of the AP

D. EIRP=P transmit power-Loss feeder loss G antenna gain

Correct Answer: ABD


Question 7:

What is the correct description of using dynamic load balancing in high-density scenarios?

A. The purpose of 5G priority access in the AP is to reduce the 2.4G load and provide overall system performance.

B. Load balancing is suitable for high-density wireless network environments to ensure reasonable access of STAs.

C. Load balancing between APs, based on load balancing of access users or traffic, optimizing the distribution of terminals in the entire network and improving user experience.

D. Dynamic load balancing can be divided based on three factors: number of users, traffic, and type of service.

E. The APs that enable load balancing must be connected to the same AC, and the STAs can scan the SSIDs of APs that are load balanced with each other.

Correct Answer: ABCE


Question 8:

Which of the following are the areas of interest for a WLAN survey outdoor bridge scenario?

A. The transmission path of the bridge link is occluded, marking the latitude and longitude of the station.

B. Observe the AP and antenna installation method for the site.

C. Every site needs to pay attention to the location of the weak house

D. Whether to add a relay between the leaf site and the aggregation site

Correct Answer: ABD


Question 9:

The transmit power of an AP radio is 100mW, the loss of the link feeder is 3dB, and the gain of the antenna is 7dBi. What is the EIRP of the antenna?

A. 200mW

B. 250mW

C. 300mW

D. 400mW

Correct Answer: B


Question 10:

Which of the following authentication methods need to deploy a RADIUS server?

A. WEP certification

B. WPA PSK certification

C. MAC certification

D. WPA-EAP certification

Correct Answer: CD


Question 11:

The onboard AC function is supported only on the hardware board of the (X1E) type.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 12:

The number of X1E boards on the S127xx on the Huawei chassis switch S127xx and the manageable

The number of APs supported by the card, the maximum number of APs in the S127xx.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 13:

Huawei\’s S7700 series switches support PoE boards to supply power to PDs and PoE power redundancy. S7712 switches are supported. What are the different ways of redundant PoE power supply?

A. 1 1

B. 2 2

C. 1 2

D. 3 1

Correct Answer: BD


Question 14:

Which of the following APs support optical port data transmission?

A. AP6510DN

B. AP6610DN

C. AP8030DN

D. AP8130DN

Correct Answer: BCD


Question 15:

Which of the following functions can the WLAN Planner accomplish?

A. Automatically deploy AP

B. View field strength simulation diagram

C. Outdoor bridge planning

D. On-site signal scanning

Correct Answer: ABC