Free Providing 1z0-204 VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

How to pass Newest 1z0-204 vce exam easily with less time? We provides the most valid 1z0-204 new questions to boost your success rate in Others Oracle Certifications May 11,2022 Latest 1z0-204 vce Oracle EBS R12: E-Business Essentials exam. If you are one of the successful candidates with We 1z0-204 pdf, do not hesitate to share your reviews on our Others Oracle Certifications materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1z0-204 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1z0-204 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1z0-204 dumps.If you need to check sample questions of the 1z0-204 free dumps, go through the Q and As from 1z0-204 dumps below.

Question 1:

Select four required attributes when defining a Ledger in Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose four.)

A. Calendar

B. Currency

C. Legal Entity

D. Business Group

E. Chart of Accounts

F. Accounting Convention

Correct Answer: ABEF


Question 2:

A table has 15 Attribute columns to capture additional information. The attributes 1-12 are set up in the Descriptive Flexfield as Global Segments. How many attributes can be set up under any new context?

A. 1

B. 3

C. 15

D. 12

E. 11

Correct Answer: B


Question 3:

A global company uses Oracle E-Business Suite Release 12 for its operations in the U.S. and Canada.

The company is now adding Mexico to the Oracle E-Business Suite Release 12 Applications. As a system administrator, you need to set the MO: Operating Unit profile option for Mexico. Customer is not using Multi-Org Access Control. You

set the MO: Operating Unit profile option at the _____ level.

A. Site

B. User

C. Application

D. Responsibility

Correct Answer: D


Question 4:

Which business flow is used for activities starting from product purchase to creating and closing service requests?

A. Click to Order

B. Campaign to Order

C. Contract to Renewal

D. Request to Resolution

Correct Answer: D


Question 5:

ABC Corporation will be implementing Oracle E-Business Suite Release 12. Purchasing, Payables, Receivables, General Ledger, Assets, Projects, Order Management and Cash Management will be implemented. Select three business flows that would involve these products. (Choose three.)

A. Click to Order

B. Order to Cash

C. Procure to Pay

D. Project to Profit

E. Demand to Build

F. Campaign to Order

Correct Answer: BCD


Question 6:

Daily Business Intelligence reporting is available across all major product areas. Identify the Daily Business Intelligence tool that would provide manufacturing costs for an item over time by various cost elements.

A. Product Intelligence

B. Financials Intelligence

C. Purchasing Intelligence

D. Commodity Intelligence

E. Manufacturing Intelligence

Correct Answer: A


Question 7:

Identify the component in Subledger Accounting that enables you to meet the requirements of multiple accounting representations for an event.

A. Event Definition

B. Event Classification

C. Subledger Accounting Method

D. Application Accounting Definition

Correct Answer: D


Question 8:

Which two parameters facilitate cross organization reports in a Multi-Org environment? (Choose two.)

A. Ledger

B. Legal Entity

C. Operating Unit

D. Reporting Level

E. Reporting Context

Correct Answer: DE


Question 9:

XYZ Corp. has acquired ABC Corp. XYZ operates with Multi-Org Access Control. Consequently XYZ Corp. needs to add additional Operating Units. Identify the statement that describes the sequence for adding additional Operating Units.

A. It is not possible to add additional Operating Units.

B. Set the MO: Operating Unit profile option, run the Replicate Seed Data concurrent request, create the Operating Unit, and create new responsibilities as necessary.

C. Set the MO: Security Profile profile option, run the Replicate Seed Data concurrent request, create the Operating Unit, and create new responsibilities as necessary.

D. Create the Operating Unit, run the Replicate Seed Data concurrent request, create new responsibilities as necessary, and set up the MO: Default Operating Unit profile option.

E. Create the Operating Unit, run the Replicate Seed Data concurrent request, assign the Operating Unit to a security hierarchy, run Security List maintenance concurrent program, create new responsibilities as necessary, and set up the MO: Security Profile profile option.

Correct Answer: E


Question 10:

Identify three correct statements about the Operating Unit in a Multi-Org model of Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose three.)

A. It is the highest level in the Multi-Org structure.

B. It is an organization type that secures transaction data.

C. An Operating Unit can be assigned to multiple Legal Entities.

D. An Operating Unit can be associated with a single Legal Entity.

E. Multiple Operating Units can be assigned to a single responsibility.

Correct Answer: BDE


Question 11:

Identify two features of the Notification System in Oracle Workflow. (Choose two.)

A. executes workflow rules and functions

B. enables any user with access to the Internet to be included in a workflow process

C. notifies the loading of a workflow process definition file from a flat file to a database

D. leverages Oracle Advanced Queuing to enable business events to communicate across systems

E. provides access to the worklist from Oracle E-Business Suite Release 12 through the worklist web pages

Correct Answer: BE


Question 12:

What are the three characteristics of an application and Oracle ID when defining a Data Group? (Choose three.)

A. An application can be listed only once in a Data Group.

B. An Oracle ID can be paired with more than one application.

C. An application can be listed more than once in a Data Group.

D. Custom applications registered with Oracle Applications can be included in a Data Group.

E. Custom applications can be included in a Data Group and paired with an existing Oracle ID.

Correct Answer: ABD


Question 13:

Identify two features of a table-validated Value Set. (Choose two.)

A. A table-validated Value Set has no list of approved values associated with it.

B. Table-validated Value Sets obtain their lists of approved values from existing application tables.

C. The values in a table-validated Value Set are stored in Oracle Application Object Library\’s tables.

D. In a table-validated Value Set, you need to enter each value manually using the Segment values window.

E. A table-validated Value Set enables you to use your own application tables as Value Sets for Flexfield Segments.

Correct Answer: BE


Question 14:

Which three statements are true about Oracle Workflow and Oracle Alerts? (Choose three.)

A. Alerts can perform only one action.

B. Workflow can support complex conditional logic.

C. Alerts can be configured for any frequency of occurrence.

D. Workflows can wait for a user response during an activity.

E. Alerts can perform multiple actions in a sequence that you specify.

F. Alerts run only when a database record is either updated or created.

Correct Answer: BDE


Question 15:

Which two statements are true regarding ownership of shared entities? (Choose two.)

A. Items is owned by Oracle Purchasing, whereas Locations is owned by Oracle Receivables.

B. Suppliers is owned by Oracle Purchasing, whereas Units of Measure is owned by Oracle Inventory.

C. Ledger is owned by Oracle General Ledger, whereas Locations is owned by Oracle Human Resources.

D. Customers is owned by Oracle Human Resources, whereas Locations is owned by Oracle Receivables.

E. Sales Force is owned by Oracle Order Management, whereas Employees is owned by Oracle Human Resources.

Correct Answer: BC