[Free] Download the Latest 77200X Real Test Materials

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your ACIS-7720 Apr 11,2022 Newest 77200X study guide Avaya IP Office Platform Basic Integration and Configuration exam. We will assist you clear the Latest 77200X pdf dumps exam with ACIS-7720 77200X vce. We 77200X real exam questions are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 77200X preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 77200X free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 77200X dumps.The following questions and answers are from the latest 77200X free dumps. It will help you understand the validity of the latest 77200X dumps.

Question 1:

An Avaya IP Office customer with digital telephones uses their outbound digital lines at a capacity of 95%. Which capacity increase should be considered when planning for future growth?

A. The number of trunks

B. The number of users

C. The number of VCM channels

D. The number of hunt groups

Correct Answer: B

Reference: https://downloads.avaya.com/css/P8/documents/101065742


Question 2:

Which statement about the Manager Application for IP Office Server Edition is true?

A. Manager includes Voicemail Pro Client

B. Manager shows the status of all servers on one screen

C. Manager has been fully ported to Web Management

D. Manager runs on the server itself

Correct Answer: B


Question 3:

When setting up Alarm Notifications on an Avaya IP Office solution, which three destination criteria can be selected? (Choose three.)

A. Syslog

B. Trap

C. Email

D. Outcalling

E. SysMon

Correct Answer: ABC

Reference: https://documentation.avaya.com/bundle/AdministeringAvayaIPOfficePlatformManagerR11.0/ page/Alarms.html


Question 4:

What is the maximum number of Combo cards supported on the IP500 V2 control unit?

A. 4

B. 2

C. 1

D. 3

Correct Answer: B


Question 5:

You are upgrading your Avaya IP Office network with a new release of software. What is the procedure to install new binary files for the Avaya IP phones?

A. The telephones receive new firmware using HTTP

B. The system pushes the firmware to the telephones automatically

C. SFTP is used to replace old files with new ones

D. The new binary files are included with the DHCP information

Correct Answer: A


Question 6:

Which of the IP Office deployments listed below has the highest specifications and functional capabilities?

A. Avaya IP Office Server Edition

B. Avaya IP Office Preferred Edition

C. Avaya IP Office 500v2 with UCM Server

D. Avaya IP Office Essential Edition

Correct Answer: A

Reference: https://ipofficekb.avaya.com/businesspartner/ipoffice/mergedProjects/manuals/Avaya IP% 20Office Platform Feature Description_en-us.pdf (13)


Question 7:

Which Voicemail Pro solution is only supported with IP Office Select?

A. Dual Voicemail Pro

B. Centralized Voicemail Pro

C. Stand-alone Voicemail Pro

D. Distributed Voicemail Pro

Correct Answer: A


Question 8:

After the installation of Avaya Equinox Client on a User\’s Computer has been completed, which User Information is needed when the client is configured manually?

A. The User\’s Name and Login Code

B. The User\’s Name and Password

C. The User\’s Extension and Password

D. The User\’s Extension and Login Code

Correct Answer: B


Question 9:

On an Avaya IP Office solution, which feature can release resources by letting a call use the IP network when calling from one site to another?

A. Loop Start

B. Allow Direct Media Path

C. Silence Compression

D. H323

Correct Answer: D


Question 10:

On an Avaya IP Office, where can the administrator password be changed?

A. By selecting resources on SSA

B. By using CLI commands when access to DTE port

C. On the Security tab on System settings

D. On the Security settings

Correct Answer: D

Reference: https://ximacare.ximasoftware.com/hc/en-us/articles/360006609452-How-to-change-theAvaya-IPO-Monitor-Password


Question 11:

An Avaya IP Office customer wants all incoming calls from the 212 area code to be routed to the Sales hunt group.

To program an Incoming Call Route (ICR) to meet this requirement, which two steps are needed? (Choose two.)

A. Edit the default ICR Destination to Sales hunt group

B. Enter 212 in the Incoming Number field

C. Select the Receptionist hunt group as the fallback extension

D. Add an ICR for Any Voice with the destination of the Sales hunt group

E. Enter 212 in the Incoming CLI field

Correct Answer: CD


Question 12:

To install and administer IP Office Server Edition, Voicemail Pro and System Status Application (SSA), which two components are required? (Choose two.)

A. A PC with the CentOS operating system

B. A Windows PC with a Windows operating system

C. The Core Server(s) with installation files

D. Any device with a browser

Correct Answer: BD

Reference: https://ipofficekb.avaya.com/businesspartner/ipoffice/mergedProjects/manuals/serveredition/ Avaya IP Office Platform Server Edition Reference Configuration_en-us.pdf


Question 13:

Which Voicemail Pro element allows a customer to modify a condition in a call flow without using the Voicemail Pro Client?

A. Test User Variable Action

B. Set User Variable Action

C. Test Condition Action

D. Test User Action

Correct Answer: A


Question 14:

In an Avaya IP Office deployment, why does the Avaya Equinox?Client require the 46xxsettings.txt file?

A. The Client does not require the 46xxsettings.txt file to connect to an Avaya IP Office

B. The Client uses conference settings contained in the 46xxsettings.txt file to connect to an Avaya IP Office

C. The Client writes SIP values into the 46xxsettings.txt file

D. The Client connections are logged in the 46xxsettings.txt file

Correct Answer: B


Question 15:

With the tool Debug View, you can view the voice mail server activity.

Which statement about the Debug View is true?

A. It can run somewhere on the network

B. It must be run on the Voicemail Pro Server

C. It must be run on the Avaya IP Office Manager PC

D. It is integrated in Voicemail Pro Client

Correct Answer: B