ECSAV10 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your ECSA May 06,2022 Newest ECSAV10 practice EC-Council Certified Security Analyst (ECSA) v10 : Penetration Testing exam. We will assist you clear the Hotest ECSAV10 study guide exam with ECSA ECSAV10 pdf. We ECSAV10 actual tests are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest ECSAV10 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the ECSAV10 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our ECSAV10 dumps.We have sample questions for ECSAV10 free dumps. You can download and check the real questions of updated ECSAV10 dumps.

Question 1:

Irin is a newly joined penetration tester for XYZ Ltd. While joining, as a part of her training, she was

instructed about various legal policies and information securities acts by her trainer. During the training,

she was informed about a specific information security act related to the conducts and activities like it is

illegal to perform DoS attacks on any websites or applications, it is illegal to supply and own hacking tools,

it is illegal to access unauthorized computer material, etc.

To which type of information security act does the above conducts and activities best suit?

A. Police and Justice Act 2006

B. Data Protection Act 1998

C. USA Patriot Act 2001

D. Human Rights Act 1998

Correct Answer: A


Question 2:

Adam is an IT administrator for Syncan Ltd. He is designated to perform various IT tasks like setting up new user accounts, managing backup/restores, security authentications and passwords, etc. Whilst performing his tasks, he was asked to employ the latest and most secure authentication protocol to encrypt the passwords of users that are stored in the Microsoft Windows OS-based systems. Which of the following authentication protocols should Adam employ in order to achieve the objective?

A. LANMAN

B. Kerberos

C. NTLM

D. NTLMv2

Correct Answer: C


Question 3:

Michael, a Licensed Penetration Tester, wants to create an exact replica of an original website, so he can

browse and spend more time analyzing it.

Which of the following tools will Michael use to perform this task?

A. VisualRoute

B. NetInspector

C. BlackWidow

D. Zaproxy

Correct Answer: C


Question 4:

A hacker initiates so many invalid requests to a cloud network host that the host uses all its resources responding to invalid requests and ignores the legitimate requests. Identify the type of attack

A. Denial of Service (DoS) attacks

B. Side Channel attacks

C. Man-in-the-middle cryptographic attacks

D. Authentication attacks

Correct Answer: A


Question 5:

Thomas is an attacker and he skimmed through the HTML source code of an online shopping website for the presence of any vulnerabilities that he can exploit. He already knows that when a user makes any selection of items in the online shopping webpage, the selection is typically stored as form field values and sent to the application as an HTTP request (GET or POST) after clicking the Submit button. He also knows that some fields related to the selected items are modifiable by the user (like quantity, color, etc.) and some are not (like price). While skimming through the HTML code, he identified that the price field values of the items are present in the HTML code. He modified the price field values of certain items from $200 to $2 in the HTML code and submitted the request successfully to the application. Identify the type of attack performed by Thomas on the online shopping website?

A. Session poisoning attack

B. Hidden field manipulation attack

C. HTML embedding attack

D. XML external entity attack

Correct Answer: C


Question 6:

Steven is performing a wireless network audit. As part of the engagement, he is trying to crack a WPAPSK key. Steven has captured enough packets to run aircrack-ng and discover the key, but aircrack-ng did

not yield any result, as there were no authentication packets in the capture.

Which of the following commands should Steven use to generate authentication packets?

A. aireplay-ng –deauth 11 -a AA:BB:CC:DD:EE:FF

B. airmon-ng start eth0

C. airodump-ng –write capture eth0

D. aircrack-ng.exe -a 2 -w capture.cap

Correct Answer: A


Question 7:

Sam was asked to conduct penetration tests on one of the client\’s internal networks. As part of the testing

process, Sam performed enumeration to gain information about computers belonging to a domain, list of

shares on the individual hosts in the network, policies and passwords.

Identify the enumeration technique.

A. NTP Enumeration

B. NetBIOS Enumeration

C. DNS Enumeration

D. SMTP Enumeration

Correct Answer: B


Question 8:

Jason is working on a pen testing assignment. He is sending customized ICMP packets to a host in the

target network. However, the ping requests to the target failed with “ICMP Time Exceeded Type = 11” error

messages.

What can Jason do to overcome this error?

A. Set a Fragment Offset

B. Increase the Window size in the packets

C. Increase the TTL value in the packets

D. Increase the ICMP header length

Correct Answer: C


Question 9:

Joseph, a penetration tester, was hired by Xsecurity Services. Joseph was asked to perform a pen test on

a client\’s network. He was not provided with any information about the client organization except the

company name.

Identify the type of testing Joseph is going to perform for the client organization?

A. White-box Penetration Testing

B. Black-box Penetration Testing

C. Announced Testing

D. Grey-box Penetration Testing

Correct Answer: B


Question 10:

An organization deployed Microsoft Azure cloud services for running their business activities. They appointed Jamie, a security analyst for performing cloud penetration testing. Microsoft prohibits certain tests to be carried out on their platform. Which of the following penetration testing activities Jamie cannot perform on the Microsoft Azure cloud service?

A. Post scanning

B. Denial-of-Service

C. Log monitoring

D. Load testing

Correct Answer: B


Question 11:

Richard, a penetration tester was asked to assess a web application. During the assessment, he discovered a file upload field where users can upload their profile pictures. While scanning the page for vulnerabilities, Richard found a file upload exploit on the website. Richard wants to test the web application by uploading a malicious PHP shell, but the web page denied the file upload. Trying to get around the security, Richard added the `jpg\’ extension to the end of the file. The new file name ended with `.php.jpg\’. He then used the Burp suite tool and removed the `jpg\’\’ extension from the request while uploading the file. This enabled him to successfully upload the PHP shell.

Which of the following techniques has Richard implemented to upload the PHP shell?

A. Session stealing

B. Cookie tampering

C. Cross site scripting

D. Parameter tampering

Correct Answer: D


Question 12:

Richard is working on a web app pen testing assignment for one of his clients. After preliminary

information, gathering and vulnerability scanning Richard runs the SQLMAP tool to extract the database

information.

Which of the following commands will give Richard an output as shown in the screenshot?

A. sqlmap –url http://quennhotel.com/about.aspx?name=1 –D queenhotel –tables

B. sqlmap –url http://quennhotel.com/about.aspx?name=1 –dbs

C. sqlmap –url http://quennhotel.com/about.aspx?name=1 –D queenhotel –T –columns

D. sqlmap –url http://quennhotel.com/about.aspx?name=1 –database queenhotel –tables

Correct Answer: A


Question 13:

Identify the PRGA from the following screenshot: A. replay_src-0124-161120.cap

B. fragment-0124-161129.xor

C. 0505 933f af2f 740e

D. 0842 0201 000f b5ab cd9d 0014 6c7e 4080

Correct Answer: A


Question 14:

An organization has deployed a web application that uses encoding technique before transmitting the data over the Internet. This encoding technique helps the organization to hide the confidential data such as user credentials, email attachments, etc. when in transit. This encoding technique takes 3 bytes of binary data and divides it into four chunks of 6 bits. Each chunk is further encoded into respective printable character. Identify the encoding technique employed by the organization?

A. Unicode encoding

B. Base64 encoding

C. URL encoding

D. HTMS encoding

Correct Answer: B


Question 15:

During an internal network audit, you are asked to see if there is any RPC server running on the network and if found, enumerate the associate RPC services. Which port would you scan to determine the RPC server and which command will you use to enumerate the RPC services?

A. Port 111, rpcinfo

B. Port 111, rpcenum

C. Port 145, rpcinfo

D. Port 145, rpcenum

Correct Answer: A