Easily Pass H19-311 Exam with Geekcert Latest Huawei H19-311 Study Materials

There is no need to worry about the difficulties on the Huawei Specialist Certification Hotest H19-311 vce dumps exam preparation. Geekcert will assist you pass your Huawei Specialist Certification Hotest H19-311 practice exam with up to date Hotest H19-311 vce Huawei Certified Pre-sales Specialist-UPS-CHS PDF and VCE dumps. Geekcert provides the most update real Huawei Specialist Certification Hotest H19-311 study guide exam preparation material, covering each and every aspect which real Huawei Specialist Certification Latest H19-311 practice exam requires. We ensure you 100% success in Huawei Specialist Certification Jan 10,2022 Latest H19-311 exam questions exam.

Geekcert – the most professional provider of all H19-311 certifications. pass all the H19-311 exam easily. Geekcert – help you to get your H19-311 certification more easily. save your time and money! high pass rate! Geekcert – your reliable partner and professional H19-311 certification exam material provider. try Geekcert free demo of H19-311 exams and so on.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H19-311 preparation materials from Huawei Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/h19-311.html

The following are the H19-311 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H19-311 dumps.Real questions from H19-311 free dumps. Download demo of H19-311 dumps to check the validity.

Question 1:

What is the maximum capacity of the UPS5000-E power module?

A. 20 kVA

B. 30 kVA

C. 40 kVA

D. 50 kVA

Correct Answer: D


Question 2:

When the UPS5000-S is configured to satisfy N 2 modular redundancy configuration to carry 120 kW loads, a () UPS can be configured.

A. 160 kVA

B. 200 kVA

C. 240 kVA

D. 250 kVA

Correct Answer: D


Question 3:

When configuring redundant modular UPSs, as long as the number of modules meet the basic requirements, you do not need to consider the distribution of UPS modules in different racks.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: B


Question 4:

Which of the following statements are correct about the UPS5000-E overload capacity? (Multiple Choice)

A. Inverter 110% overload for 60 minutes

B. Inverter 110% overload for 120 minutes

C. Bypass 135% overload for 120 minutes

D. Bypass 135% overload for long term operation

Correct Answer: AD


Question 5:

The UPS2000-G series (1 kVA to 3 kVA) supports ( ) UPSs in parallel.

A. 2

B. 3

C. 4

Correct Answer: A


Question 6:

The standard number of batteries in a single battery pack for the UPS2000-G series (6 kVA to 20 kVA) is ().

A. 16

B. 17

C. 18

D. 20

Correct Answer: D


Question 7:

Which of the following conditions shall be considered when calculating the UPS rated input current? (Multiple Choice)

A. UPS rated output apparent power

B. UPS operating nominal efficiency

C. Battery inversion efficiency

D. UPS battery charging efficiency

Correct Answer: ABD


Question 8:

Which of the following actions does the UPS2000-A take to deal with excessive operating temperatures?

A. Switch to bypass mode.

B. Switch to battery mode.

C. Stop output and power off loads.

D. No action is taken.

Correct Answer: A


Question 9:

Multiple input/output systems can meet the requirements in customers\’ power grid application scenarios. What input/output systems does the 10-kVA UPS2000-G support? (Multiple Choice)

A. Single-phase input and single-phase output

B. Single-phase input and three-phase output

C. Three-phase input and three-phase output

D. Three-phase input and single-phase output

Correct Answer: AD


Question 10:

The UPS2000-G is a double conversion online UPS powered by mains in the normal operating state. A rectifier converts AC power into DC power, and then an inverter converts the rectified DC power into pure AC power to be supplied to loads. A charger is used to charge the storage battery string.

A. TRUE

B. FALSE

Correct Answer: A


Question 11:

Which of the following models has the widest input voltage range and is applicable to severe power grids?

A. UPS5000-A

B. Emerson NXP

C. Eaton 9395

D. APC Galaxy7000

Correct Answer: A


Question 12:

In SCT, how many years is the longest lifetime for the spare part we could supply?

A. 2

B. 3

C. 4

D. 5

Correct Answer: D


Question 13:

Which of the following countries can the UPS5000-E (25-125 kVA) be sold to? (Multiple Choice)

A. China and Asian-Pacific region

B. Middle East and North Africa

C. The Commonwealth of the Independent States and Europe

D. North America

Correct Answer: ABC


Question 14:

The UPS5000-E is an efficient UPS. Which of the following statements are correct? (Multiple Choice) A. The efficiency can be up to 96%.

A. The efficiency can be up to 95% at 20% loads.

B. The efficiency can be up to 94% at 20% loads.

C. The efficiency can be up to 96% at 40% loads.

Correct Answer: AB


Question 15:

A cable rack inside a cabinet occupies () U cabinet space.

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Correct Answer: A