1Z0-1028 Real Questions, Free PDF Tests Online and Free Study Guides

Attention please! Here is the shortcut to pass your Apr 24,2022 Newest 1Z0-1028 exam questions exam! Get yourself well prepared for the Oracle Cloud Hotest 1Z0-1028 vce dumps Oracle Planning Central Cloud Service 2018 Implementation Essentials exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1Z0-1028 exam questions. With We latest 1Z0-1028 vce, you’ll pass the Oracle Cloud Newest 1Z0-1028 study guide Oracle Planning Central Cloud Service 2018 Implementation Essentials exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-1028 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1Z0-1028 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-1028 dumps.1Z0-1028 free dumps are questions from the latest full 1Z0-1028 dumps. Check 1Z0-1028 free questions to get a better understanding of 1Z0-1028 exams.

Question 1:

Which disaggregation methods are used for each of these measures: adjusted shipments forecast, target service level, and shipments forecast?

A. Adjusted shipments forecast uses measure, target service level uses same value, and shipments forecast uses self.

B. Adjusted shipments forecast uses proportional, target service level uses same value, and shipments forecast uses measure.

C. Adjusted shipments forecast uses measure, target service level uses same value, and shipments forecast doesn\’t have any disaggregation method.

D. Adjusted shipments forecast uses measure, target service level uses equal, and shipments forecast doesn\’t have any disaggregation method.

E. Adjusted shipments forecast uses equal, target service level uses same value, and shipments forecast uses measure.

Correct Answer: A


Question 2:

Another planner has previously created a supply plan, but you now need to make some changes so that you can do some \’what-if\’ analysis. How can you go about duplicating this plan?

A. You cannot duplicate plans. You must create a completely new supply plan.

B. Manage Plans > Search and select supply plan > Actions > Duplicate.

C. Run process “Duplicate supply plans” with existing plan as parameter.

D. Manage Plans > Search and select supply plan > Actions > Edit Plan Options > Select Copy.

E. You cannot duplicate a plan that is not owned by you.

Correct Answer: B

Reference: https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/supply-chain-management/r13-update18a/faupc/manage-supply-plans.html#FAUPC2387447_2


Question 3:

Should value in Adjusted Shipments Forecast measure always be equal to the Final Shipments Forecast measure?

A. Yes, if the adjustment is made below the aggregation level at which it is viewed.

B. Yes,if the adjustment is made at the same aggregation level at which itis viewed, or below.

C. No, both measures will always be different.

D. Yes,if the demand plan is approved and values are locked.

E. Yes,if the demand plan hasn\’t been run again after adjustment.

Correct Answer: B


Question 4:

You have run a plan for your organization and there were sales orders that have been set up for drop shipment that you cannot see in the plan.

Which two options explain why the sales orders cannot be seen in the plan? (Choose two.)

A. Drop Ship Item Validation Org has not been set up.

B. Drop Ship Demand Class has not be set up.

C. Supplier not configured in Manage Planning Source Systems

D. Include drop ship demands and supplies flag has not been checked on your plan options.

E. Planning Profile \’Enable Planning for Drop Shipments\’ has not been set to \’Yes\’.

Correct Answer: BC


Question 5:

When analyzing demand fulfillment, what are the three types of recommendations that users can review and accept for expediting? (Choose three.)

A. Expedite transfer orders

B. Expedite make orders

C. Expedite buy orders

D. Expedite drop ship orders

E. Expedite make to stock orders

Correct Answer: ABC

Reference: https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/supply-chain-management/r13-update18a/faupc/manage-supply-plans.html#FAUPC2101877


Question 6:

Which is the proper fulfillment strategy to plan for supply using the appropriate lead times required for processing material at a third party, based on the manufacturing work definition?

A. outside processing operations

B. expense destination transfers

C. contract manufacturing

D. back-to-back orders

E. drop shipments

Correct Answer: A

Reference: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:aja8e_MRdlUJ:https://cloudcustomerconnect.oracle.com/files/e034e398c1/r13-scm-sc-planning-nfs.pdf andcd=3andhl=enandct=clnkandgl=pkandclient=opera (page 23)


Question 7:

Your current shipments forecast for Jan 2018 is 1000 and the demand planner determines that the forecast should be 1500. Describe how the demand planner can override shipments forecast. Also, what happens to the final shipments forecast measure when the demand plan is run again and the shipments forecast value changes to 1250?

A. Open a table with the Adjusted Shipments Forecast measure and enter 1500. The Final Shipments Forecast measure will change to 1500 and the value will persist during subsequent demand plan runs.

B. Open a table with the Shipments Forecast measure and override it to 1500. The Final Shipments Forecast measure will change to 1500 and the value will persist during subsequent demand plan runs.

C. Open a table with the Shipments Forecast measure and override it to 1500. The Final Shipments Forecast measure will change to 1500. During the subsequent demand plan run, the Final Shipments Forecast value will change to 1250.

D. Open a table with the Adjusted Shipments Forecast measure and enter 1500. The Final Shipments Forecast measure will change to 1500. During the subsequent demand plan run, the Final Shipments Forecast value will change to 1250.

Correct Answer: B


Question 8:

Which KPIs are available to measure forecasting accuracy and specify how these measures aggregated from item-organization level to higher levels.

A. MAPE, MAD, and Bias are used to measure forecast accuracy. MAD and Bias are aggregated using sum. MAPE is aggregated using weighted average.

B. MAPE, MAD, and Bias are used to measure forecast accuracy. MAPE and Bias are aggregated using weighted average. MAD is aggregated using sum.

C. MAPE, MFE, and Bias are used to measure forecast accuracy. MAPE and Bias are aggregated using weighted average. MFE is aggregated using sum.

D. MAPE, MFE, and Bias are used to measure forecast accuracy. MAPE and MFE are aggregated using weighted average. Bias is aggregated using sum.

Correct Answer: A


Question 9:

Which three options represent predefined hierarchies in Planning Central? (Choose three.)

A. Business unit

B. Demand Class

C. Resource

D. Exception Type

E. Pricing

F. Sales Channel

Correct Answer: ABC


Question 10:

What happens when a demand planner approves a demand plan and then adjusts shipment history and runs demand plan again?

A. The approve action takes the data from the two final forecast measures and copies to Approved Final Shipments Forecast and Approved Final Bookings Forecast, respectively. After a forecast is approved, the approved values remain unchanged until the forecast is approved again.

B. The approve action makes the Adjusted Shipments Forecast and Adjusted Bookings Forecast measures “not editable.” After a forecast is approved, the Final Shipments Forecast and Final Bookings Forecast measures remain unchanged until the forecast is approved again.

C. The approve action makes the Adjusted Shipments Forecast and Adjusted Bookings Forecast measures “not editable.” But any subsequent demand plan run can change Final Shipments Forecast and Final Bookings Forecast values.

D. The approve action takes the data from the two final forecast measures and copies to Approved Final Shipments Forecast and Approved Final Bookings Forecast, respectively. Any subsequent demand plan run can change final shipments or bookings forecast values that will automatically update the approved forecast measures.

Correct Answer: B


Question 11:

Your client has a requirement to restrict Supply Plan data access. Identify three Data Access Set detail entities that can be used to restrict plan data access. (Choose three.)

A. Supplier

B. Item

C. Transaction Type

D. Customer

E. Material Planner

F. Demand Class

Correct Answer: ABC


Question 12:

How can you deliver a forecast for drop shipments?

A. It cannot be done at this time.

B. Generate manually using Planning Analytics

C. Excel upload using File Based Data Import Process

D. Create based on the supplier performance for drop shipment collection

E. Create based on the drop shipment or booking history; the ship from will be the drop ship validation organization

Correct Answer: E

Reference: https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/supply-chain-management/r13-update18a/faupc/manage-supply-network-model.html#FAUPC2085579


Question 13:

In which situation would Bills of Distribution be more effective than Sourcing Rules?

A. When Organization A, Organization B, and Organization C make their own products

B. When Organization A buys from a Supplier; Organization B transfers from Organization A, and Organization C transfers from Organization B

C. When all organizations transfer 50% of the material from Organization B, and 50% from Organization C

D. When all organizations are buying from a single outside supplier

E. When Organization A, Organization B, and Organization C transfer from Organization C

Correct Answer: C

Reference: https://docs.oracle.com/cd/A60725_05/html/comnls/us/mrp/srbod.htm


Question 14:

In order for Supply and Demand Plans to run successfully, which three Configure Planning Analytic tasks must be completed? (Choose three.)

A. Set up Levels and Attributes

B. Set up Measure Catalogs

C. Run the Configure Dimension Catalog process

D. Set up Default Catalogs

E. Set up Dimension Catalogs

F. Set up Hierarchy Attributes

Correct Answer: ABE

Reference: https://docs.oracle.com/cloud/farel12/scmcs_gs/FAUPC/FAUPC2137483.htm#FAUPC2137483


Question 15:

Which three statements are true regarding exceptions? (Choose three.)

A. The conditions under which exceptions are generated can be modified.

B. You can act on an exception by selecting it and clicking \’Resolve exception\’. A list of ways to resolve will be generated.

C. The calculation logic for exceptions can be modified.

D. You can drill down into Supplies and Demand from an exception line.

E. You can export exception tables to Excel.

F. You can create custom exceptions.

Correct Answer: ACE

Reference: https://docs.oracle.com/en/cloud/saas/supply-chain-management/r13-update18a/faupc/manage-exceptions.html#FAUPC2207850